Προς το περιεχόμενο

agora dvd-rw

gap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

epsaja ta posts prin anoijo ena kainoyrgio alla i ali8eia einai oti xa8ika ligo giati eida 1002 diaforetikes apopseis!

skeftomai na paro ena k 8elo na arxiso apo 2 aples erotiseis p den jero...

ta dvd-rw antigrafoyn cdakia?

ginetai na grapsoyn k epaneggrapsima k na svisoyn?

vasika eixa ena prob sto na grafo epaneggrapsima me to sony cd-rw p eixa k skeftomai gia ena dvd antigrafiko!

8elo na moy peite ena kalo apo to opoio eiste apolyta eyxaristimenoi!

diavazei k grafei kala!!

thx gia osoys apantisoyn!

Δημοσ.

Εγώ έχω αγοράσει το NEC ND-3500AG και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ναι, τα DVD Recorders γράφουν και CD και CD-RW. Το NEC που σου λέω είναι κορυφαίο στις εγγραφές, πολύ καλό DVD Reader αλλά όχι τόσο καλό CD Reader.

Δημοσ.
Εγώ έχω αγοράσει το NEC ND-3500AG και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ναι, τα DVD Recorders γράφουν και CD και CD-RW. Το NEC που σου λέω είναι κορυφαίο στις εγγραφές, πολύ καλό DVD Reader αλλά όχι τόσο καλό CD Reader.

Epeidh endiaferomai kai egw na to agorasw, tha ithela na se rothsw pws sumperiferontai ta dvd pou exeis grapsei mia tainia me to DVDShrink gia paradeigma kai to paizeis se ena oikiako player? Einai sumvato me oles tis markes oikiakwn DVD h en pasei periptwsei me poies etairies einai sigouro oti einai apoluta sumvato?

Δημοσ.

Καταρχήν, συγγνώμη που καθυστερώ στις απαντήσεις, αλλά δεν έχω Internet στο σπίτι μου.gap, καταρχήν λέγεται double layer (dual λένε το +- στις συσκευές). Είναι δισκάκια διπλής επίστρωσης, όπως είπε και ο φίλος Daredevil, τα οποία χωράνε 8,5GB! Peiraths1, περισσότερο σημασία έχει εάν θα χρησιμοποιήσεις +R ή -R δισκάκια. Τα -R είναι πολύ πιο συμβατά με παλιότερες συσκευές και οικιακά DVD players από τα +R (είναι πολύ πιο πρόσφατο πρότυπο και πολλές παλιές συσκευές δεν το υποστηρίζουν). Προσωπικά δεν έχω επιτραπέζιο player, αλλά ένας γνωστός μου που γράφει τις ταινίες του σε -R δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα συμβατότητας. :D

Δημοσ.

Προς το παρόν σου προτείνω ή το Toshipa 5112 αν θες κάτι οικονομικό (42€ τελική τιμή νομίζω, single layer) διαφορετικά το Nec 3500 (82€ τελική τιμή, χτές τόσο το αγόρασα).

Αν μπορείς να περιμένεις κανά 2 εβδομάδες, θα κυκλοφορήσει το Plextor PX-716A (http://www.plextor.be/products/dvd_recorders/px-716a.asp?choice=PX-716A) το οποίο θα έχει στα περισσότερα μαγαζιά 150€ τελική, αλλά στο Disk Impex νομίζω θα το έχει 120-130€, αναλόγως με το αν θες bulk ή retail.

Δημοσ.

vdanasto + oloys sas euxaristo poly!!

pira simera to nec!

den eimai spiti m k 8a to valo apo me8aurio na to do!

i8ela na rotiso.. gia eggrafi dvd xrisimopoio to nero? ;h allaji apo xoritikotita cd 700mb se dvd 4,5 gb ginetai apo tis epiloges t nero ??

k akoma px gia mia tainia yparxei opos sta cdakia ta apla to dvd clone p mporo na tin kano clone ;h me allo tropo?

eyxaristw k pali!!!

Δημοσ.

ναι στο Nero μπορείς να επιλέξεις είτε CD είτε DVD για να γράψεις ένα compilation ή για copy. Επίσης μπορείς να καθορίσεις κάτω δεξιά αν θα είναι το DVD 4,7GB ήι 8,5GB

Gia antigrafes tainiwn yparxoyn para polla programmata.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...