Προς το περιεχόμενο

geiosi ixeion creative 7.1

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

xaxaxaxaxaxaxa :D ,oxi to psigeio einai stin kouzina kai to pc me ta ixeia sto domatio mou . aplos kathe fora pou travaei revma to psigeio akougete enas spastikos thorivos apo to kentriko ixeio . ti tha borousa na kano ?

Δημοσ.

Εχω κι εγω παρομοιο προβλημα με μια πριζα της κουζινας καθε φορα που χρησιμοποιειται... δε ξερω αν φταιει η γειωση που λες.

Δημοσ.

δεν είναι θέμα γείωσης.

Τα ηχεία είναι γειωμένα [ η τροφοδοτ. μονάδα των ενισχυτών λέμε , αλλά τέσπα ]

Αλλού είναι το prob.

Μήπως όταν παίρνει το ψυγείο ακτινοβολούν λιγότερο και οι λάμπες του σπιτιού?

Δημοσ.

Μα δεν έχει σημασία αν η πρίζα είναι διαφορετική. Μπορεί η γραμμή να είναι κοινή. Συνεπώς ο παλμός που επιστρέφει η εκκίνηση του επαγωγικού μοτέρ δεν μπορεί να φιλτραριστεί (και ούτε πρόκειται αν φταίει κάτι τέτοιο) και έτσι ακούγεται σε ο,τιδήποτε 'ευαίσθητο' είναι ηλ.συνδεδεμένο όπως πχ. μια ενισχυτική διάταξη.

Πήγαινε βρες μια άλλη φάση αν το σπίτι σου μοιράζεται το τριφασικό. Από την άλλη υπάρχει και η περίπτωση αυτό που ακούς να μην έρχεται από ο καλώδιο αλλά να είναι ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή... είναι πολύ μακριά το ψυγείο από τον ενισχυτή;

Σε έναν ενισχυτή μπορεί να ακουστεί μέχρι και το arc (τόξο ρεύματος) που παράγεται όταν ανάβουμε ή κλείνουμε τους διακόπτες λαμπτήρων (των κλασσικών βολφραμίου κυρίως).

Δημοσ.

"Μπορεί η γραμμή να είναι κοινή"

Εγω αυτό φοβάμαι [ για την συγκεκριμένη περίπτωση ]

Και είναι και ενεργ. απαιτητικά τα GW...

Δημοσ.

otan ipa pio pano gia tin briza enoousa pada gia ta ixeia ,to psigeio exei souko . alla re pedia giati o thorivos mono apo to kentriko ixeio ? ta ixeia einai makria apo to psigeio . episeis enas filos mou exei akrivos ta idia ixeia kai to idio provlima apo to kentriko ixeio .

thanks !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...