snik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Γεια σας παιδια τηα ηθελα την βοηθεια σας μπας και σωσω την καρτα μου: εχω μια HIS EXCALIBUR RADEON 9600PRO την πηρα τον Αυγουστο απο το e-shop οταν αγορασα ενα που σου λεει την θερμοκρασια ειδα οτι το chipset τις radeon μου εφτανε τους 65 βαθμους κελσιου τοτε αποφασισα να αλαξω το cooleρακι που ειχε απο τη μανα της και της εβαλα το vga silencer rev3 της artic cooling το πηρα απο το hacshop μολις το εβαλα το pc δεν ξαναανοιξε εκανε ενα μπιπππππ!! μερικες φορες και απο εικονα τιποτα τοτε ξαναλαζω την ψυκτρα και βαζω την παλια που ειχε μολις παω να την ξαναβαλω παλι τα ιδια προσεξα οτι σε ενα σημειο η καρτα μου ξεπερναγε τους 90 βαθμους και κυριολεκτικα ζεματαγε το σημει ειναι αυτο που ειναι στην φοτογραφια τι να κανω ρε παιδια να τους την παω πισω (ειναι μες στην εγγυηση) και να κανω την παπια σχετικα με την αλλαγη ψυκτρας???επισης εβαλα και μια παλια καρτα που ειχα μια tnt τις nvidia και δουλευε αρα το προβλημα το εχει 9600.Σας παρακαλω οποιος ξερει κατι να με βοηθησει[/img]
Liquido Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 nai nomizw to kalyptei i eggyhsh. dokimase na deis
doc1000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 εμένα πάλι όταν είχε χαλάσει το ανεμιστηράκι απ' την κάρτα γραφικών FX5200 αρνήθηκαν να μου την αλλάξουν, λέγοντάς μου ότι δεν καλύπτει η εγγύηση το ανεμιστηράκι... Καλά τί πράγματα είναι αυτά ρε παιδιά? Δηλαδή να πληρώσει κανείς 500 euro για κάρτα γραφικών και να κάνει το σταυρό του μη χαλάσει το κωλοανεμιστηράκι...
giorgos th. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 kai go mia ap`ta idia me asus 5200 ap`to plaisio.mou elegan pos to fan theoreitai extra kommati tis kartas kai den kaliptetai.evala allo kai na pane na ga.... pigaine tin piso na deis ti tha sou poune omos.
predator Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 doc1000, de nomizw h FX 5200 na kanei 500 eyrw!
mindtrapper Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 doc1000[/b'], de nomizw h FX 5200 na kanei 500 eyrw! i second that! :twisted:
giorgos th. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 profanos to paidi ennoei na doseis ena sevasto poso gia mia high-end karta,na sou bgalei to fan problima kai meta na trexeis epeidi den kaliptetai.na baleis allo kai bye bye eggiisi..
Dark_son20 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 emena pantos tis 5200 pou pernoume me to kilo otan arxizoun kai kanoun fasaria ta anemistiria tous mas ta alazoun me tin egiisi.... dld gia katse....giati otan ego paw tis karta me to silencer pano kai mou lene pou einai to anemistiri....leo to petaksa kai mou lene pare ta... kai otan xalaei to anemistiri na min mou to alaksoun?
snik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 παιδια αν τους την παω πισω και κανω τον ασχετο και δεν τους πω οτι αλαξα ανεμιστιρακι λετε να μου την αντικαταστησουν? κανονικα που πρεπει να την παω στο e-shop η στη αντιπροσωπια της His
billpeppas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 snik: Βάζεις την μαμίσια ψύχτρα στην κάρτα [ πρωτού την ξαναβάλεις δες μήπως έσπασες τον πυρήνα ] { αλίμονό σου } , στέλνεις ένα email στο [email protected] , όπου λες απλά ότι η κάρτα σου έχει πρόβλημα , σου στέλνουν αριθμό RMA , και την στέλνεις ή την πας στο e-shop. Από εκεί και πέρα μεταβιβάζουν την κάρτα σου στην αντιπροσωπεία , και περιμένεις για νέα.
snik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 μου εδωσαν RMA οταν λες αν εσπασα τον πυρινα τι ενοεις
Gabriel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Σκέψου πως στη φωτό είναι το gpu σου και με τη τοποθέτηση ράγισες ένα κομματάκι...
snik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 οχι φιλε μου Gabriel ο πυρήνα ειναι μια χαρα
Isobitis_r Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 exw thn entypwsh pws 8a sthn alla3oyn! opote mexri na pareis thn apanthsh XALARWSE! elpizw mono na thn tsekares an doyleyei ligo prin thn doseis pisw..... an nai kai den epaize..... aplos perimene thn kainoyrgia
predator Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 ase kai se mena paixtike malakia me tin 9600 XT mou! bebaia egw oute kan tin akoumpisa tin karta!:? http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=401089
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.