mindtrapper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 me rivatuner an tin peiraxo de tha ftasei xronismous xt? gia ta 4 pipelines den ginetai tipota an den exei vivo. kai ayto me to flash an den petyxei ti kaneis?? i x800pro me xronismous xt (rivatuner) den leei san karta bre paidia? Esto kai xoris 16 pipelines...
billpeppas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 "gia ta 4 pipelines den ginetai tipota an den exei vivo. kai ayto me to flash an den petyxei ti kaneis?? " Το 85% των X800 Pro της αγοράς φτάνουν τους χρονισμούς της X800XT PE. Το Flash δουλεύει και σε κάρτες χωρίς VIVO. btw , σύντομα θα ανέβει review της HIS Radeon X800Pro 256MB IceQ II στο site μου.
gaulas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Καλημέρα παιδιά Έχω την 6800GT και είναι τζετ.... Προσωπικά προτιμώ nVIDIA....
Gabriel Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Το Flash δουλεύει και σε κάρτες χωρίς VIVO. Δε νομίζω να ισχύει αυτό ρε Bill. Στις Vivo δεν έχει το laser gap ανάμεσα στις επαφές,ενώ στη nonVIVO έχει gap,πρέπει να ενώσεις τις επαφές με silver lacquer. Οι μνήμες στην vivo είναι 1.6 ενώ στην απλή 2.0ns... Όσο αναφορά περί Ati-Nvidia,έχω την Asus X800Pro και έχω να πώ ότι πρόκειται για εξαιρετική κάρτα,πολύ ανώτερη από της περασμένης γενιάς 9800pro.Στα hardware tweaks πάντως (Vmod κτλ) μου φαίνεται ότι πάντα οι nVidia αντέχουν παραπάνω πειράγματα. Η Νvidia με το NV40,πάντως σε αυτό το γύρο καρτών(vs R420),κάλυψε πολύ έδαφος από αυτόν που είχε χάσει με την GeforceFX σειρά,καθώς πρόκειται για εξαιρετικό GPU ακόμα και στις LE εκδόσεις.
billpeppas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 "Το Flash δουλεύει και σε κάρτες χωρίς VIVO. Δε νομίζω να ισχύει αυτό ρε Bill. " Φυσικά και δουλεύει. Υπάρχουν πολλές κάρτες που έχουν modαριστεί , και δουλεύουν σφαίρα. Δεν λέω πράγματα του κεφαλιού μου. Μπορείς αν θες να ρίξεις και μια ματιά εδώ: [ http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=MyItemReview&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=26 ] Όπως θα διαπιστώσεις από εκεί , αλλά και όπου και να ψάξεις , ΔΕΝ υπάρχει ΘΕΩΡΊΑ. Δοκιμάζεις το mod. Αν πιάσει έπιασε , αν όχι... Στις VIVO απλά δεν χρειάζεται να ενώσεις τα bridges. Επίσης δεν έχει σχέση η μνήμη με την ενεργοποίηση των Pipelines. Επίσης πολλές X800 Pro παίζουν μια χαρά στα timings της X800XT PE , και με τα 16 pipelines.
Gabriel Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 1)Δεν είπα ότι δε παίζει το mod σε nonVIVO αλλά φαίνεται ότι παίζει επιλεκτικά σε ορισμένες παρτίδες. 2)Το link αυτό το έδωσα και εγώ χθές,σε κάποιους έπιασε σε κάποιους όχι,παρατήρησε όμως ότι αυτοί είναι 0411 και 0416 επί το πλείστον που τους πέτυχε... 3)Αυτό με τα bridges το αναφέρω στο προηγούμενο post και συμφωνώ. 4)Εννοείται ότι δεν έχει σχέση η μνήμη με το mod... Τελικά δε νομίζω ότι διαφωνούμε πουθενά...
billpeppas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 "1)Δεν είπα ότι δε παίζει το mod σε nonVIVO αλλά φαίνεται ότι παίζει επιλεκτικά σε ορισμένες παρτίδες. " Γιατί , έχεις την εντύπωση πως όλες οι VIVO γίνονται XT? Λάθος mate. "Τελικά δε νομίζω ότι διαφωνούμε πουθενά..." Όντως.
mindtrapper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Diladi ego pou telika pira Sapphire X800pro (vivo), apla prepei na tin flasaro me to bios i prepei na kano kai kati allo. Den mporo na bgalo tin psixtra gia na do to serial pano sto cpu. Na dokimaso me ti mia to flasharisma? an den petyxei ti ginetai? xanaflasharo me to original??
Gabriel Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Ακριβώς... Τέσταρε πρωτα με το atitool αν αντέχει η κάρτα σου σε συχνότητες XT PE(520/560),αν όχι τότε βάλε ΧΤ bios(500/500),αν δεν αντέχει ούτε εκεί,τότε παίξε με X800 Pro 16pipes bios. Κατέβασε το από http://www.techpowerup.com/bios/ Good Luck!
mindtrapper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 bre paidia default i x800pro mou ebgale sto 3dmark2001 4800 mark. ti einai touta? den eprepe na piano polyyyyy parapano? ti mporei na ftaiei? epexergasti exo p4 [email protected], mnimi 1gb ddr 333 boitheia!!!
mindtrapper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 peirazei na balo bios apo connect3d eno exo sapphire? einai to mono bios pou brika gia x800xt agp kai oxi pci-e (telika i karta antexe 545 sto epexergasti kai 519 stis mnimes)...
mindtrapper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 tis ebala ola ta bios (pro me 16pipelines, xt kai xt pe) kai pali to atitool mou leei oti exo 12 energa pipelines... De ginetai tipota dhladh?
billpeppas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 "tis ebala ola ta bios (pro me 16pipelines, xt kai xt pe) kai pali to atitool mou leei oti exo 12 energa pipelines... De ginetai tipota dhladh?" Θα πρότεινα να βγάλεις την ψύκτρα και να δείς αν τα "dots" είναι bridged [ αν δεν υπάρχει gap μεταξύ τους ] 4800 marks στο 3D Mark2001??? Μήπως είχες nVIDIA κάρτα γραφικών πριν βάλεις την Radeon? Εγκατέστησες πρώτα τον AGP Driver του motherboard , και έπειτα τους drivers της ATi ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.