Προς το περιεχόμενο

ATI Vs NVIDIA

digitalsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

6800pro den yparxei, mono 6800 LE, 6800 vanilla, 6800 GT kai 6800 Ultra.

Apo kei kai pera, ypothetontas oti milas gia tis 2 "nauarxides" tou kathe IHV, auth th fora ta pragmata einai poly pio konta apo oso exoume synithisei me thn 6800u na exei ena mikro provadisma se features kai thn x800xtpe se apodwsh. H pleiopshfia twn xrhstwn fainetai na exei dwsei to "stemma" sthn x800xtpe alla sigoura h meiopshfia den apoteleitai apo poly ligotera atoma.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

test uparxoun file mou alla mi to psaxneis. I x800xt auti ti stigmi kanei skoni otidipote uparxei apo vga. Tin plisiazei arketa konta i 6800gt kai ultra alla kai pali kai me ola ta klemmena fps twn nvidia i x800xt einai stathera prwti. an prokeitai na agoraseis mia hi-end kartoula kai thes na ta sprwkseis xontra i x800xt einai i korifi.

Ελα ρε συ crow τώρα υπερβάλλεις...Και γω είχα μια 9800 προ και δεν είχα κανένα πρόβλημα...Μάλιστα τώρα τελευταία η ΑΤΙ βγάζει κάθε μήνα σχεδόν drivers Που διορθώνουν προβλήματα σε παιχνίδια κτλ....

Βέβαια αλλαξοπίστησα και γω και πήρα 6800gt και δεν το μετάνοιωσα καθόλου...Στα περισσότερα τεστ είναι πάνω απο Χ800ΠΡΟ και αν και ακριβή δεν ζητάει μια μικρή περιουσία για να την αποκτήσεις όπως τα μεγαθήρια ultra + XT-PE....

Τώρα τα κλεμμένα fps που λέει ο --==m@vR()$==-- , μόνο αυτός κατάλαβε τι είναι....

Εγώ αυτή τη γνώμη έχω.Και είμαι υποστηρικτής της Nvidia και θα είμαι για όλη μου τη ζωή!Όπως είπες και εσύ έχουν προβλήματα που όμως έχουν λυθεί.Γιατί όμως να έχουν προβλήματα;;; :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...