digitalsoul Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Exei kanei kanenas Test X800xt 6800Pro???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 6800pro den yparxei, mono 6800 LE, 6800 vanilla, 6800 GT kai 6800 Ultra. Apo kei kai pera, ypothetontas oti milas gia tis 2 "nauarxides" tou kathe IHV, auth th fora ta pragmata einai poly pio konta apo oso exoume synithisei me thn 6800u na exei ena mikro provadisma se features kai thn x800xtpe se apodwsh. H pleiopshfia twn xrhstwn fainetai na exei dwsei to "stemma" sthn x800xtpe alla sigoura h meiopshfia den apoteleitai apo poly ligotera atoma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 test uparxoun file mou alla mi to psaxneis. I x800xt auti ti stigmi kanei skoni otidipote uparxei apo vga. Tin plisiazei arketa konta i 6800gt kai ultra alla kai pali kai me ola ta klemmena fps twn nvidia i x800xt einai stathera prwti. an prokeitai na agoraseis mia hi-end kartoula kai thes na ta sprwkseis xontra i x800xt einai i korifi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digitalsoul Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 mages nai molis agorasa mia saphire x800xt pcix me m/b gigabyte ga-8anxp-d 1.5gb ddr2 P4 3.6 775 mono pou edwsa se filo to doom3 kai den mporw na paixwwwww....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Φυσικά Nvidia!!!Πολύ καλύτερες και με λιγότερα προβλήματα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Με εξαίρεση τον MY80$, οι υπόλοιποι ξέρεται ρε παιδιά τι λέτε ή τα κατεβάζετε από το κεφάλι σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Οι ATI είναι για τον κάδο των απορριμάτων!! Η Nvidia μπορεί να είναι λίγο πιο αργές αλλά είναι σταθερές και όχι όλο προβλήματα όπως της ATI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIA_Blackmore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 oste oi ati einai gia ta skoupidia..... gia pes mas ore mastora merika apo ta provlimata pou antimetopizoun osoi exoun ati gpu (pou den exoun lithei) .Oxi gia na ta mathoume kai meis dld. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 The Crow , πλάκα κάνεις ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Ελα ρε συ crow τώρα υπερβάλλεις...Και γω είχα μια 9800 προ και δεν είχα κανένα πρόβλημα...Μάλιστα τώρα τελευταία η ΑΤΙ βγάζει κάθε μήνα σχεδόν drivers Που διορθώνουν προβλήματα σε παιχνίδια κτλ.... Βέβαια αλλαξοπίστησα και γω και πήρα 6800gt και δεν το μετάνοιωσα καθόλου...Στα περισσότερα τεστ είναι πάνω απο Χ800ΠΡΟ και αν και ακριβή δεν ζητάει μια μικρή περιουσία για να την αποκτήσεις όπως τα μεγαθήρια ultra + XT-PE.... Τώρα τα κλεμμένα fps που λέει ο --==m@vR()$==-- , μόνο αυτός κατάλαβε τι είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Εγώ αυτή τη γνώμη έχω.Και είμαι υποστηρικτής της Nvidia και θα είμαι για όλη μου τη ζωή!Όπως είπες και εσύ έχουν προβλήματα που όμως έχουν λυθεί.Γιατί όμως να έχουν προβλήματα;;; :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 The Crow ανοίγεις μεγάλο θέμα τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Ωραία αφού έγινε το θέμα που έγινε ας μην πάει χαμένο.Ας αρχίσει η συζήτηση.Εγώ είμαι πάντως έτοιμος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Άνοιξε το ανάλογο thread , και ακολουθεί story... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Γιατί αυτό δε μας κάνει;;Ή μήπως εννοείς μόνο για ATI;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.