Προς το περιεχόμενο

Συνδεση Χ-box με CRT oθόνη.

profitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γινέται?Το προσπατω εδώ και καιρο.Αγορα ενα Box component kit αλλα τζιφος.Κατι ακούσα οτι άμα εχεις tv card γινεται να παίξεις σε crt .Οποιος ξέρει ας μου πει.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αμα έχεις tv card συνδέεις το κίτρινο καλώδιο στην composite το άσπρο στην κάρτα ήχου και ανοίγεις το πρόγραμμα που έχεις για να βλέπεις tv και επιλέγεις composite.

Δημοσ.
Γινέται?Το προσπατω εδώ και καιρο.Αγορα ενα Box component kit αλλα τζιφος.Κατι ακούσα οτι άμα εχεις tv card γινεται να παίξεις σε crt .Οποιος ξέρει ας μου πει.

Ευχαριστω.

Κακώς πήρες compοnent kit. Ένα απλό vga box έπρεπε να πάρεις. Έχω ένα αν το θες.

Δημοσ.
Αμα έχεις tv card συνδέεις το κίτρινο καλώδιο στην composite το άσπρο στην κάρτα ήχου και ανοίγεις το πρόγραμμα που έχεις για να βλέπεις tv και επιλέγεις composite.

Το προσπάθησα αυτο αλλα το κιτρινο καλώδιο δεν χώραει στην είσοδο της κάρτας τηλέορασης!!!!!!!!Το composite τι ακριβώς κάνει?

Δημοσ.

Παίρνει σήμα απο εξωτερική πηγή.Αλλά για καλύτερη ποιότητα και να μην χρειάζεται να έχεις ανοιχτο το pc για να παίξεις xbox η καλύτερη λύση είναι ένα vga box.

Δημοσ.

Η απορία παράμενει.Γιατι δεν μπενει το κιτρινο καλωδιακι στην είσοδο της tv vard?

Στο site που μου λες δεν μπορω να βγάλω ακρη.

Δημοσ.

H κάρτα που έχω είναι η Crypto Mpeg Tv-radio.

Τελικα έχεις δίκιο....Χοντρη μαλακια μου...Ουτε καν ειχα δει την κιτρινη εισοδο Αv-in...Φερνω το Xbox αμέσως για να δοκιμάσω.Χρειάζεται οπωσδήποτε rca adaptor?

Εdit:Eπιτέλους....Το εφτίαξα....Τοσο καίρο απο καθάρα δικία μου μαλακια που δεν το είχα δει...

Βεβαιa μένει ο ήχος...Να αγοράσω Rca adaptor δηλαδή.Eίχα αγοράσει εναν αλλα δεν ήξερα και εχει βύσματα στην ακρια και οχι υποδοχες.

Φτιάχτηκε και ο ήχος.

Ευχαριστω παρα πολυ για την βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...