adi32 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Τα μαύρα φεγγάρια του έρωταΣε VHS υπάρχει σίγουρα. Γιά DVD δεν ξέρω γιατί δεν το έχω ψάξει ποτέ. το ειδα χτες ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ 10/10 2 ωρες και εργο και δεν καταλαβαινεις ποτε τελιωσε ανετα μπορει να ειναι και αληθινη ιστορια
john1987 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 ρε παιδια,εγω δε βρηκα στο videoclub την ταινια "οι ψιθυροι των πνευματων"(the stir of echoes)...-ειναι focus το videoclub και ειναι αρκετα μεγαλο...
Godfath3r Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 ρε παιδια,εγω δε βρηκα στο videoclub την ταινια "οι ψιθυροι των πνευματων"(the stir of echoes)...-ειναι focus το videoclub και ειναι αρκετα μεγαλο... Δεν το είχε κάν ή μήπως ήταν νοικιασμένο...Μου φαίνεται παράλογο να μήν το έχουν καν!!!!!!
john1987 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 εμενα να δεις ποσο παραλογο μου φανηκε!!! ισως η υπαλληλος ηταν λιγο χαζη...
strassenmeister Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Ressurection με τον Lambert 8/10 poly kalo se styl Seven Υπερβολικη ομοιοτητα με το Seven,δε νομιζεις? :-|
adi32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 sigoura oute to clone cd den kanei tetoia apo ta teleytaia poy eida kai mou aresan : to constantin kai to Misery
Godfath3r Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 εμενα να δεις ποσο παραλογο μου φανηκε!!! ισως η υπαλληλος ηταν λιγο χαζη... Κάλα γιατί σε όλα τα video club υπάρχει τουλάχιστον ένα στραβάδι?Έχω τύχει σε πάρα πολλούς που δεν ξέρουν την τύφλα τους απο ταινιές και δουλεύουν στο video club...Εντάξει δεν είπα να έχουν δεί οποιαδήποτε ταινία έχουν εκει μέσα αλλά τουλάχιστον να ξέρουν κάποια βασικά πραγματάκια!!!!!
vasoula78 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 το ειδα χτες ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ 10/102 ωρες και εργο και δεν καταλαβαινεις ποτε τελιωσε ανετα μπορει να ειναι και αληθινη ιστορια υπάρχει και σε dvd η ταινία εγώ είδα χτές το The Human Stain και μπορώ να πω μου άρεσε δείχνει πως ένα ψέμα διαμορφώνει ολόκληρή ζωή επίσης απο τις αγαπημένες μου τον τελευταίο καιρό ειναι και το closer
Godfath3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 υπάρχει και σε dvd η ταινία εγώ είδα χτές το The Human Stain και μπορώ να πω μου άρεσε δείχνει πως ένα ψέμα διαμορφώνει ολόκληρή ζωή επίσης απο τις αγαπημένες μου τον τελευταίο καιρό ειναι και το closer Kαι οι δύο ταινίες είναι γεμάτες συναισθήματα...Στο human Stain λάτρεψα την Nicole!!!! To closer δεν μου άρεσε τόσο κυρίως επειδή ήταν αρκετά αργό.Πάντως καλούτσικη ταινία για το είδος!
vasoula78 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Kαι οι δύο ταινίες είναι γεμάτες συναισθήματα...Στο human Stain λάτρεψα την Nicole!!!! To closer δεν μου άρεσε τόσο κυρίως επειδή ήταν αρκετά αργό.Πάντως καλούτσικη ταινία για το είδος! συνήθως δεν τρελαίνομαι με ταινίες αλλά με το closer κάτι έπαθα, το έχω δει 4 φορές!!!! και το requiem ήταν πολύ ωραίο επίσης τελευταία είδα και μου άρεσε το Lives Of Saints,3 ώρες σχεδόν αλλά ήταν καλό σχετικά
adi32 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 το closer κι εμενα δεν με εντυπωσιασε τελευταια παντως ολο πατατες βλεπω η συνηθισμενη μου φραση αφου τελιωσει το εργο ειναι "εχω δει μαλ....ες αλλα σαν κι αυτη?"
Godfath3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Eγώ πάλι είδα μία που με εξέπληξε (θετικά)...Lords Of Dogtown...Δείχνει την αρχή του skate...Πώς ξεκίνησε απο την Καλιφόρνια και του surferades...Πολύ όμορφη, και πάρα πολύ καλό soundtrack!!!!
Sanctu82 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Re paides mia xaroula itan to Closer me arketa kalo Soundtrack kia polidiastato Story Anyway... Old Boy kai pali Old Boy
vasoula78 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Re paides mia xaroula itan to Closer me arketa kalo Soundtrack kia polidiastato StoryAnyway... Old Boy kai pali Old Boy ναι οντως πολύ καλό soundtrack
vasoula78 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 χτές είδα και το "μίλα της" αρκετά καλή ταινία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.