adi32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Η κορη του Προεδρου Αισθηματικη κωμικη περιπετιουλα κυριως για κοπελιτσες αλλα με πολυ καλα γυρισματα σε Πραγα Βενετια Βερολινο Λονδινο (για το ειδος της 7/10)
attosecond phaser Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 cold mountain, μακρυά (4/10) εκτός και αν σας αρέσει να κοιμάστε βλέποντας τηλεόραση
paschalia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 οφτοπικ : χαλασε το βιντεο μου και τζαμπα πηγαν οι πληροφοριες σχετικα με vhs που συγκεντρωνα... :(
Panathinaikara Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Παιδιά, προτείνω ανεπιφύλακτα το "Θεόσταλτος". Προσωπικά μου άρεσε πολύ. ΚΑταρχάς είναι αρκετά σκοτεινό και ατμοσφαιρικό θρίλερ με κοινωνικές προεκτάσεις. Καταπιάνεται με το ζήτημα της κλωνοποίησης και με τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η γενετική τροποποίηση στον κόσμο. + Παίζει ο Ντε Νίρο!! Δείτε το κατά προτίμηση βράδυ και μόνοι με σβηστά φώτα και ήχο δυνατά.
paschalia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Εχει αναφερθει σε αλλο τοπικ η συγκεκριμενη ταινια --> http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=401853
adi32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 xtes to vrady to eida kai einai arketa kalo 7/10 thimizei 6h aisthisi
adi32 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Vgike to spiderman 2 alla kamia sxesh me to 1 arketa vareto 4/10
dim_b Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Όχι ρε συ. Γιατί το αδικείς τόσο; Το Spiderman 2, αν και είχε λιγότερη δράση, ήταν καλύτερο από το πρώτο.
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 adi32, ena 6/10 to spiderman2 oute o mouratidis den vazei toso xamiles bathmologies
paschalia Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 the movie cliches list Η λιστα με ολα τα στανταρ πραγματα που θα συμβουν σε καθε ταινια λες και ειναι καρμπον .
Fotografos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά, προτείνω ανεπιφύλακτα το "Θεόσταλτος". Προσωπικά μου άρεσε πολύ. ΚΑταρχάς είναι αρκετά σκοτεινό και ατμοσφαιρικό θρίλερ με κοινωνικές προεκτάσεις. Καταπιάνεται με το ζήτημα της κλωνοποίησης και με τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η γενετική τροποποίηση στον κόσμο. + Παίζει ο Ντε Νίρο!! Δείτε το κατά προτίμηση βράδυ και μόνοι με σβηστά φώτα και ήχο δυνατά. Εγω το ειδα με DTS σε 29' ιντσων οθονη και πραγματικα ξετρελαθηκα! Along Came Polly, 6/10, 2-3 αρκετα καλες σκηνες και αν θελετε να περασει 1 διωρο ωραια και ξεκουραστα
Panathinaikara Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Τι έγινε ρε παιδιά; πολύ υσηχία σε αυτό το topic. Να ταράξουμε λίγο τα νερά με ένα από τα καλύτερα θρίλερ που έχω δει: Fallen ή "To άγγιγμα του κακού". Πρόκειται για ένα θρίλερ με σκοτεινή ατμόσφαιρα και στοιχεία παραφυσικού( u know πνεύματα και δε συμμαζεύεται). Η ταινία σε υποβάλλει με την ατμόσφαιρα αναζήτησης του δολοφόνου, Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται και η το κακό προέρχεται από πολύ παλιά και είναι παντοδύναμο(πώς τα λέω ο πο@στης ε!!! Το τέλος είναι αρκετά απρόσμενο +παίζει ο denzel washington. Σας συνιστώ να το δείτε με κλειστά φώτα και μικρή παρέα ή καλύτερα μόνοι σας. Περιμένω εντυπώσεις. Εν τω μεταξύ θέλω να μου προτείνετε καμιά κωμωδία στυλ American Pie,The new Guy,Van Wilder..
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Panathinaikara, time is on my side,yes it is.... :wink:
paschalia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δεν θα το εβλεπα για δευτερη φορα . Δεν ξερω αλλα παροτι η υποθεση του ειναι αρκετα εντυπωσιακη ωστε να σε κανει να το θυμασαι ,δεν μου εκανε αυτο το κλικ που να πω ''αυτο θελω να το παιρνω να το βλεπω καθε τοσο ''
Panathinaikara Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Paschalia: εγώ θα έλεγα ότι γενικά αυτού του τύπου οι ταινίες δε βλέπονται εύκολα πολλές φορές. Πάντως είχε πολύ πρωτότυπο σενάριο, δε νομίζω να είχε σεναριακές τρύπες(τουλάχιστον εγώ δε παρατήρησα κάτι να κάνει μπαμ, μόνο μικρολεπτομέρειες) και πολύ γαμάτη ατμόσφαιρα. Βασικά Seven, Fallen, Bone collector, La Confidential είναι οι καλύτερες αστυνομικές-σκοτεινές -θριλερικές(ναι όλα αυτά)ταινίες που έχω δει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.