paschalia Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Θενκς Χριστινα , θα το ψαξω το πρωτο (το δευτερο το αφηνω γιατι δεν τα παω καλα με ευρωπαικο κινηματογραφο..). Υποθετω οτι υπαρχει με ελληνικους υποτιτλους ? (ποιος ειναι ο τιτλος της στα ελληνικα ?)
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 εγω έχω να προτείνω το "The girl next door" 2004/κοινωνική http://www.imdb.com/title/tt0265208/ Personal Rate 9/10 PS:Εγω πάντος προτείνω να μπαίνουν οι προτάσεις με την δομή που ακολουθεί: 1ηΣΕΙΡΑ->Τιτλος Ταινίας (σε bold) Χρονολογία και είδος ταινίας. 2ηΣΕΙΡΑ->Link σε imb της ταινίας. 3ηΣΕΙΡΑ->Personal Rate. Έπειτα μπορεί ο δημιουργός του πόστερ να βάζει τις τοπ user rated ταινίες (που θα έχουμε προτήνει εμείς) ταξινομημένες σε είδος σε ενα τοπ 10 στην πρώτη σελίδα.Μια ιδέα έθεσα ακούω την γνώμη σας.
Cristina Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Cristina' date=' στο Bitter Moon Είχες βρει τον εαυτό μου σε πολλά σημεία;;; Αυτό είναι έναυσμα για ατέρμονη συζήτηση! Anyway, το κρατάμε κι αυτό. Το έργο πάντως είναι εκπληκτικό. Αν γνωριζόμασταν μπορεί και να είχα βρει και τον δικό σου εαυτό σε πολλά σημεία... Όντως χωράει πολύ κουβέντα αυτό... :roll: Με εκπλήσει ευχάριστα ότι σου άρεσε αυτό το έργο. paschalia, δυστυχώς δεν γνωρίζω Ελληνικό τίτλο. Φαντάζομαι πως θα υπάρχει με υπότιτλους... Πάντως αυτό που λέει ο dim νομίζω πως είναι το ιδανικότερο. Οτιδήποτε άλλο είναι για να έχουμε με κάτι να ασχολούμαστε. Θα μπορούσαμε βέβαια να ζητάμε προτάσεις για ταινίες πριν πάμε στο video club και η αναφορά στην ταινία να γίνει όπως πρότεινε ο Prof_Chaos, για παράδειγμα. Ίσως και μια μικρή περιγραφή, που εννοείται πως θα βασίζεται σε προσωπική γνώμη, να ήταν χρήσιμη. Κάτι ανάλογο με το 'Track Of The Day' του Music section.
dim_b Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 paschalia' date=' δυστυχώς δεν γνωρίζω Ελληνικό τίτλο. Φαντάζομαι πως θα υπάρχει με υπότιτλους... [/quote'] Τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα Σε VHS υπάρχει σίγουρα. Γιά DVD δεν ξέρω γιατί δεν το έχω ψάξει ποτέ.
Cristina Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 paschalia' date=' δυστυχώς δεν γνωρίζω Ελληνικό τίτλο. Φαντάζομαι πως θα υπάρχει με υπότιτλους... [/quote'] Τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα Σε VHS υπάρχει σίγουρα. Γιά DVD δεν ξέρω γιατί δεν το έχω ψάξει ποτέ. :oops: Νομίζα για το 2ο έλεγε... :roll: Ναι, αυτός είναι ο Ελληνικός τίτλος του 'Bitter Moon'.
WaVe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Κάτι ανάλογο με το 'Track Of The Day' του Music section. Ekei apla lene ton titlo k tin katigoria, ase pu tin katigoria poles fores tin ksexnane. Edw egw lew na leme k 2 logakia parapanw, so ??
Cristina Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 WaVe, ποιός είπε πως λέμε μόνο την κατηγορία και τον τίτλο; Το κάνουν όσοι βαριούνται... Και είναι αρκετοί δυστυχώς... Η ιδέα πάντως, δεν ξεκίνησε έτσι. Συνεπώς κι εδώ μπορεί να συμβεί ακριβώς το ίδιο. Να λένε μόνο τίτλο και κατηγορία... Δυστυχώς... paschalia, τελικά ποιά ταινία είδες;
paschalia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Τα σαγονια του καρχαρια τελικα θα παρω να δω (μου κολλησε απο χτες...) αυριο γιατι σημερα δεν προλαβα .
WaVe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Το κάνουν όσοι βαριούνται... Και είναι αρκετοί δυστυχώς... Giafto to eipa k egw Kati prepei na kaneis giuto
paschalia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δεν βρηκα τελικα τα σαγονια και πηρα το Ματριξ ..(μη πειτε τπτ επειδη δεν το ειχα δει μεχρι τωρα..) και το λατρεψα , αν και δεν μου αρεσουν τα εργα εικονικης πραγματικοτητας . Η σκηνη που θεωρω οοολα τα λεφτα ειναι εκει που του λεει να σηκωθει ορθιος ξανα και να συνεχισει (Απο τις κορυφαιες ερωτικες εξομολογησεις εβερ) (κατα εμενα)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 @ paschalia: Ως γυναίκα, φυσικό είναι να σου άρεσε, σε γυναίκες απευθυνόταν η σκηνή. Η πραγματικά καλή σκηνή ήταν στο ισόγειο-προθάλαμο του κτιρίου. Όπου γίνεται πανικός.
paschalia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Νι, ενω εσεις οι αντρες δεν συγκινηθεικατε (γιατι δεν μου καθεται κατι καλα ετσι οπως το γραψα?) καθολου (δεν το πιστευω για καποιο λογο..) Na σου πω την αληθεια, εκει δεν μου αρεσε.. λες και εβλεπα αστυνομικη ταινια στυλ Ραμπο η Φονικο Οπλο ηταν . Περα απο αυτη την σκηνη μου αρεσε εκει που μπηκε στον φυλακα και τον εσκασε και οι αλλοι το εβαλαν στα ποδια -κορυφη και αυτο . Μετα ποιο παει ?
marios1957 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 ....Μετα ποιο παει ? Pink Flamigos :wink:
paschalia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 An pw oti den to katalaba ti thes na peis Marios1957 ,peirazei ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.