papapas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Έχω ένα παλιό laptop και θέλω να του βάλλω linux αλλά δεν ξέρω ποια διανομή είναι καταλληλη γιατί είναι παλιός(Pentium MMX και πολυ λίγη μνήμη)! Ευχαριστώ!!!
Lupus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Αφου ειναι και MMX εισαι θεος. Σε εναν Κ6 στα 133 με 32 MB RAM εχω βαλει slackware 10 και αυτη την στιγμη τρεχει MySQL, Apache, ειναι DNS server και firewall,samba,nfs κλπ κλπ. Παει στο οριο αλλα δουλευει μια χαρα.
papapas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Πιστεύεις ότι είναι η καλύτερη διανομή? Αν μπορεί και την έχει κάποιος ας μου την στείελει!!!
Lupus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Να σου πω την αληθεια η καλυτερη διανομη για μενα ειναι η gentoo. Το θεμα ειναι οτι για να την στησεις οπως πρεπει θα φας 2 μερες γεματες (αν εχεις βεβαια καλη συνδεση με internet) στην περιπτωση που εισαι αρχαριος αστο για αργοτερα. Επισης μια διανομη το ελαχιστο ειναι ενα cd (λογικο θα ελεγα ) οποτε να σου στειλει καποιος 650 mb ειναι λιγο ατοπο. Στην καλυτερη περιπτωση μπαινεις στο site της διανομης, βρισκεις το καταλληλο ftp, και αφηνεις το modem ( αν εχεις dialup) να κατεβαζει μια βδομαδα. Υπομονη θελει πανω απο ολα.
papapas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Αυτή την στιγμή στο PC μου έχω στήσει Mandrake αλλά ίσα που χώραγαν σε έναν δίσκο 5GB και έτσι φαντάζομαι αυτή η διανομή δεν είναι κατάλληλη για αυτό... Αν μπορείς στείλε μου link με slackwave 10.... TNX
Lupus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Γιατι δεν το ψαχνεις λιγο? To google για αυτο υπαρχει. Sorry αν γινομαι αντιπαθης απλα αν σου προσφερει καποιος τα αυτονοητα δεν σε μαθαινει τιποτα.
papapas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δεν γίνεσαι καθόλου αντιπαθής οι οδηγίες και μόνο είναι πάρα πολύ σωστές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.