nemos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Πριν από 6 μήνες πήρα ένα δισκάκι Philips CD-RW 12x για μεταφορές αρχείων, δοκιμές κάποιων iso κλπ. Πρέπει να το έχω γράψει 20 με 30 φορές, αλλά η τελευταία εγγραφή που έκανα διαβάζεται με μεγάλη δυσκολία από το pc μου (iso image ενός Linux live cd - δεν μπορεί να κάνει boot το pc - έγραψα μετά και 2 audio tracks αλλά πάλι δεν διαβάζονται εύκολα). Το 1ο ερώτημά μου είναι άν θεωρείτε φυσιολογικό να βγαίνει άχρηστο ένα τέτοιο δισκάκι μετά από 20-30 εγγραφές & το 2ο είναι ποιά μάρκα cdrw θα προτείνατε ως ανθεκτική και αξιόπιστη (ανεξαρτήτου κόστους - όπως και νάχει άν γλιτώνεις από πέταμα 20 cd δεν έχει να κάνει άν θα σου κοστίσει 1 ή 2 ευρώ το cdrw).
andrip Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 βασικά τα cdrw δεν είναι κι ο καλύτερος τρόπος για να μεταφέρεις αρχεία (πόσο μάλλον αν είναι σημαντικά). Πολλές φορες κι εμένα μου χουν δημιουργήσει προβλήματα με κυριοτερο βέβαια οτι εκανε να διαβαστεί καμια ώρα (λέμε τώρα). Αυτο που μου χει κρατήσει περισσότερο είναι αυτό που ειχε μεσα το plextor Που είχα αγοράσει. Πιθανόν πάντως η εγγραφή σου να μην έγινε τόσο καλά. Σβήστο τελείως και ξανακάψτο
nemos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Το έκανα full erased με το Nero αλλά δεν διορθώθηκε κάτι... Ξαναλέω τις απορίες μου: - Πόσες επανεγγραφές έχετε κάνει σε cdrw ή θεωρείτε ότι πρέπει να γίνονται σε ένα cdrw πριν βγει άχρηστο? - Ποιά μάρκα θεωρείτε καλή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.