XRISBAR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Έχω το επιτραπέζιο DVD-VIDEO Player LG DVC6800. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι περίεργο. Ενώ παίζει κανονικά τα δισκάκια όταν δεν έχουν αυτοκόλλητη ετικέτα, όταν προσπαθήσω να παίξω dvd-r με ετικέτα κολάει περίπου στα μισά του δίσκου. Μήπως έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιον ? Γνωρίζετε κάτι ? Προτείνετε κάποια λύση ? Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθειά σας.
VasKag Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 τι εννοεις ετικετα? αυτες που πουλανε και τις τυπωνεις ο ιδιος?
XRISBAR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Ναι αυτοκόλλητες ετικέτες χάρτινες. Τις τυπώνω και τις κολλώ στο DVD. Κατά τη διάρκεια που παίζει ακούγεται κι ένας θόρυβος τσικ-τσικ σαν να δυσκολεύεται να διαβάσει.
mindtrapper Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Elpizo na tis kollas apo pano Plaka kano... Mipos einai poly xontro to xarti? Alla kai pali den nomizo...
VasKag Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 πιθανως να μην το κολλησες ομοιομορφα και να φουσκωνει καπου το αυτοκολλητο. για κοιταξε το
turist Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Εχει παρατηρηθεί ότι με κάποιες αυτοκόλητες ετικέτες τα δισκάκια χαλάνε λόγο της κόλας που έχουν. το έχω πάθει κι εγώ και απο τότε δεν τις ξανα χρησημοποίησα.
XRISBAR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Τις κολλάω από πάνω... αλλά το ίδιο συμβαίνει και με διαφορετικές ετικέτες τις ποίες τις τοποθετώ πολύ προσεκτικά και ομοιόμορφα χωρίς να φουσκώνει κάπου το αυτοκόλλητο. Πώς εξηγείται να παίζει η μισή ταινία ?
typhoon031 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Προφανώς η ταινία παίζει μέχρι να φτάσει το laser στην περιοχή του DVD με το αυτοκόλλητο Να ρωτήσω κάτι απλό; Αφού σε όσα δισκάκια κολλάς αυτοκόλλητα δυσκολεύεται να τα διαβάσει, γιατί τα κολλάς;;;;;; :?: :?: :?: :?:
XRISBAR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Είμαι τελειομανής ... Το laser διαβάζει μέχρι και 40 λεπτά ταινίας περίπου. Απο κει και πέρα τα βρίσκει σκούρα...
typhoon031 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Κάπου διάβασα ότι πρέπει πρώτα να κολλάει κανείς τις ετικέτες και μετά να γράφει το dvd. Εσύ πώς το κάνεις;
StavrosD Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Πιθανότατα είναι πρόβλημα ζυγοστάθμισης. Αν η ετικέτα δεν είναι ακριβώς κεντραρισμένη το κέντρο βάρους είναι εκτός του άξονα περιστροφής (και δεν ξέρω και πόσο ζυγίζουν τα μελάνια στην ετικέτα, μήπως και από το σχέδιο αν δεν είναι συμμετρικό υπάρχει αζυγοσταθμία), με αποτέλεσμα κατά την περιστρωφή να δημιουργούνται ταλαντώσεις. Καθώς διαβάζεται ένα dvd, αλλάζει και τη ταχύτητα περιστροφής του. Πιθανότατα σε κάποια ταχύτητα περιστροφής, υπάρχει συντονισμός ο οποίος έχει σαν αποτέλεσμα από τους κραδασμούς να μην μπορεί να εστιάσει η ακτίνα στο track.
XRISBAR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Πρώτα τα γράφω τα dvd και μετά κολλάω τις ετικέτες αλλά γιατί τα ίδια dvd παίζουν στο pioneer 5100 ?
typhoon031 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Φαίνεται ότι το pioneer διαβάζει καλύτερα από το LG. Οπότε όταν ένα dvd δεν είναι καλά γραμμένο, το διαβάζει σωστά η καλύτερη συσκευή. Κάνε μια δοκιμή πάντως να κολλάς πρώτα τις ετικέτες στα δισκάκια και μετά να τα γράφεις και πες μας αν φανεί διαφορα.
marios1957 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Πέτα τες.Βάλε ένα σεσουάρ με χλιαρό αέρα να φυσάει και βγάλτες.Αν είσαι τελειομανής,πάρε printable δισκάκια και εκτυπωτή. Θα χαλάσεις και τον player σου έτσι.
tolis86 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 [qoute]Πιθανότατα είναι πρόβλημα ζυγοστάθμισης. Αν η ετικέτα δεν είναι ακριβώς κεντραρισμένη το κέντρο βάρους είναι εκτός του άξονα περιστροφής (και δεν ξέρω και πόσο ζυγίζουν τα μελάνια στην ετικέτα, μήπως και από το σχέδιο αν δεν είναι συμμετρικό υπάρχει αζυγοσταθμία), με αποτέλεσμα κατά την περιστρωφή να δημιουργούνται ταλαντώσεις. Καθώς διαβάζεται ένα dvd, αλλάζει και τη ταχύτητα περιστροφής του. Πιθανότατα σε κάποια ταχύτητα περιστροφής, υπάρχει συντονισμός ο οποίος έχει σαν αποτέλεσμα από τους κραδασμούς να μην μπορεί να εστιάσει η ακτίνα στο track. stavrosD eisai wraios!!! ontws kati tetoi prepei na paizei giati kai se mena mou evgaze provlima palia to psx mou me etiketes pou kwlousan oi typoi apo magazi apo enoikiaseis me kwdiko tou game kai molis to kwlousa apo eksw eksw pou itan oso pio konta sti tripa tou cd mou epaize kalitera!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.