Προς το περιεχόμενο

Kαυτο Προβλημα με Abit Vt7 mobo

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα σε ολους.Διαβαστε προσεκτικα τα παρακατω συμπτώματα και πειτε μου προτασεις για το τι μπορει να φταιει και πως αντιμετωπιζεται!!

Προσπαθησα να στεισω ενα μηχανακι με τα παρακατω εξαρτηματα ολα καινουρια

Μobo Abit vt7,Intel Pentium4 3.0Ghz Prescott,512DDR 400mhz no-name,

Geforce MSI ti4200(metaxeirhsmenh),ΗDD 80GB Maxtor

Aφου τελειωσα τις συνδεσεις(σιγουρα ειναι ολες σωστες),οταν πατησα το power on,το συστημα επαιρνε ρευμα(το λαμπακι της mobo αναμμενο,τα fans cpu και vga λειτουργουσαν) αλλά,η οθονη ενω ηταν αναμμενη δεν εδειχνε τιποτα(στο bios δεν μπορω να μπω.Εκανα clear cmos,εβγαλα την μπαταρια,αλλά και παλι τιποτα.

Δοκιμασα να τα βγαλω ολα,ξεστησα τη mobo,την εβγαλα απο το case,και δοκιμασα να της δωσω ρευμα χωρις μνημες χωρις τις καρτες πανω(χωρις τιποτα τελοςπαντων) αλλά και παλι τα ιδια φαινομενα(μαυρη οθονη).

Λογικα δεν νομιζεται οτι θα επρεπε να κανει καποια beeps(errors) η mobo?

Exω απελπιστει και δεν ξερω τι αλλο να σκεφτώ.Η επιστροφη της με εγγυηση ειναι η τελευταια λυση.Μπορειτε να προτεινετε κατι αλλο?

Μηπως η συγκεκριμενη mobo δεν κανει beeps?(lol)

Δημοσ.
Kαλησπερα σε ολους.Διαβαστε προσεκτικα τα παρακατω συμπτώματα και πειτε μου προτασεις για το τι μπορει να φταιει και πως αντιμετωπιζεται!!

Προσπαθησα να στεισω ενα μηχανακι με τα παρακατω εξαρτηματα ολα καινουρια

Μobo Abit vt7' date='Intel Pentium4 3.0Ghz Prescott,512DDR 400mhz no-name,

Geforce MSI ti4200(metaxeirhsmenh),ΗDD 80GB Maxtor

Aφου τελειωσα τις συνδεσεις(σιγουρα ειναι ολες σωστες),οταν πατησα το power on,το συστημα επαιρνε ρευμα(το λαμπακι της mobo αναμμενο,τα fans cpu και vga λειτουργουσαν) αλλά,η οθονη ενω ηταν αναμμενη δεν εδειχνε τιποτα(στο bios δεν μπορω να μπω.Εκανα clear cmos,εβγαλα την μπαταρια,αλλά και παλι τιποτα.

Δοκιμασα να τα βγαλω ολα,ξεστησα τη mobo,την εβγαλα απο το case,και δοκιμασα να της δωσω ρευμα χωρις μνημες χωρις τις καρτες πανω(χωρις τιποτα τελοςπαντων) αλλά και παλι τα ιδια φαινομενα(μαυρη οθονη).

Λογικα δεν νομιζεται οτι θα επρεπε να κανει καποια beeps(errors) η mobo?

Exω απελπιστει και δεν ξερω τι αλλο να σκεφτώ.Η επιστροφη της με εγγυηση ειναι η τελευταια λυση.Μπορειτε να προτεινετε κατι αλλο?

Μηπως η συγκεκριμενη mobo δεν κανει beeps?(lol)[/quote']

Στην σελίδα της Abit στην compatibility list δεν φαίνεται να έχει δοκιμαστεί ο 3λιτρος.Χλωμο το βλέπω να είναι αυτό το πρόβλημα αλλά καλού κακού βάλε κανένα άλλο P4 πάνω για να ελέγξεις αν υπάρχει ασυμβατότητα.Επίσης και η VGA φαίνεται ύποπτη αν όπως λες είναι μεταχειρισμένη.Δες αν έχει κάτσει καλά στην θύρα AGP.Στην αρχή δεν κάνει κανένα beep;

Δημοσ.

φιλε δεν κανει κανενα beep,ειτε τα εχω ολα φορτωμενα ειτε οχι.

Τheglassicon,led εχει μονο αυτο που δειχνει αν παιρνει ρευμα

Δημοσ.

Αν δεν κανει μπιπ τοτε ειναι σιγουρα θεμα cpu ή mobo

δοκιμασε με αλλο cpu στην ιδια μοβο ή αλλη mobo με την ιδια cpu

Δημοσ.

Ο μοντεράτορας έχει δίκιο,και εγώ το σκέφτικα αλλά λέω αποκλείετε να είναι τόσο απλό.Παρεπιπτώντος και με μάπα cpu κάτι κάνει η μητρική.Εγώ λέω κοίταξε το καλωδιάκι του μεγαφώνου και ψηφίζω ως ύποπτη την κάρτα γραφικών :D

Δημοσ.

λοιπον παιδια το καλωδιο του speaker ειναι σωστα τοποθετημενο.Και πως υποψιαζεστε την vga αφου σας λεω οτι χωρις μνημες χωρις vga χωρις τιποτα τελοςπαντων δεν βγαζει beeps

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...