indian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά όταν πάω να φτιάξω ένα dvd,εκεί που ξεκινά η επεξεργασία του βίντεο κολλάει ο υπολογιστής.Μόνο με επανεκίνηση ξαναξεκινάει το pc.Το ίδιο μου κάνει και με το Doom3 αλλά μερικές φορές.Τι να φταίει άραγε;; Επειδή σκέφτομαι τη cpu και γενικά το hardware : Athlon 1.8, Albatron KX18D Pro, 2x256 Dimm(400) Dual Channel , Ati 9600Pro Καμία ιδέα;;
Michalakhs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 file mou ayto to kollima emena mou fernei h se thermokrasia h se mnhmh katevase to motherboard monitor kai des thermokrasia opwskai to memory test ... distixws den thimamai pou akrivws tha ta vreis to mbm o exw an thes steile pm na sou to steilw
indian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Το έχω το mbm thanks anyway! Θα το βάλω να δω. Για τη θερμοκρασία πόσο περίπου είναι φυσιολογικά για τον δικό μου;; Για την μνήμη λες να φταίει κάποιο dimmaki ;;
final Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 file mou ayto to kollima emena mou fernei h se thermokrasia h se mnhmh Ena apo ta dio einai. O athlon pezei kala kato apo 50 ba8mous. Polles fores anevazei kai parapano otan zoristei , xoris provlima. Me kaki mnimi 8a eixes epanekiniseis. Mallon to kouleraki 8a 8elei allagi. Den pistevo na kaneis overclock ?
indian Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Final thanks έκανα μια αλλαγή και φτιάξανε όλα.Τελικά έφταιγε η μνήμη και συγκεκριμένα το dual channel απίστευτη μ.....!! Απλά την έβγαλα απο dual και τέρμα τα κολλήματα. Τώρα όμως να δω τι θα κάνω με τη μνήμη και γιατί το κάνει αυτό;;;
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Τα dimmakia ειναι τα ίδια? Εαν όχι πολύ συχνα σε dual κάνουν πρόβλημα.. Επίσης οι μνήμες με chipακια infineon κάνουν κουφά προβλήματα καμία φορα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.