Προς το περιεχόμενο

Γνωρίζει κανείς κάποιο διεθνές site αγγελιών;

Vaghelas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιος γνωστός μου θέλει να βάλει αγγελία σε ξένο site.

Η αγγελία που θέλει να βάλει νομίζω ότι δε μπαίνει στο e-bay γι αυτό θα σας παρακαλούσα αν γνωρίζεται να μου αναφέρετε κάποιο ξένο site αγγελιών.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Βαγέλης.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και συγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω αλλά είχα προβλήματα σύνδεσης με το δίκτυο.

Ο γνωστός μου έχει αγοράσει χρονομερίδιο σε κατοικία της Σαντορίνης,για διακοπές διαρκείας μίας εβδομάδας κάθε χρόνο, για τα επόμενα 50 χρόνια, από κάποια εταιρεία που ασχολείται με αυτό το είδος διακοπών.

Αυτό το είδος διακοπών είναι περισσότερο διαδεδομένο σε κατοίκους εξωτερικού, αν και πιστεύω ότι το διάστημα δέσμευσης του συμβολαίου είναι απαγορευτικό για τον οποιοδήποτε. Παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετοί ξένοι που ακολουθούν αυτό το είδος διακοπών.

Γι' αυτο θα ήθελε να βάλει κάπου αγγελία ώστε σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος κάτοικος εξωτερικού, να του μεταβιβάσει το δικαίωμά του αυτό. Θεωρώ ότι αυτό το είδος αγγελίας δε μπαίνει στο ebay, αφού στην ουσία δεν πρόκειται για πώληση αλλά για μεταβίβαση κάποιου πακέτου διακοπών.

Δημοσ.

Πιστευω οτι αν απευθυνθει στο fleamarket θα μπορεσει να κανει την δουλεια του,αλλα και απο οτι λενε (και ειδα) αν το e-bay κανει πωληση ολοκληρου βομβαρδιστικου , δεν βλεπω να κολλανε σε ενα time-share πακετο διακοπων .

Δημοσ.

mborei na kanei k kati allo pou ton kanoun kapoioi filoi mou......briskoun atoma mesa sto xrono me paromoia paketa se alla omws meri.....enxwria k mi k kanoun exchange gia tin sigekrimeni bdomada.....

etsi mboreis kathe xrono na pigaineis k kapou allou enw exeis mono ena paketo.....arketa kalo tha elega.....toulaxiston apo ta meri pou exoun paei oi filoi mou!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...