Vaghelas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Κάποιος γνωστός μου θέλει να βάλει αγγελία σε ξένο site. Η αγγελία που θέλει να βάλει νομίζω ότι δε μπαίνει στο e-bay γι αυτό θα σας παρακαλούσα αν γνωρίζεται να μου αναφέρετε κάποιο ξένο site αγγελιών. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βαγέλης.
razkal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 αγγελια για πωληση? γιατι να μην μπαινει στο ebay? το yahoo εχει αρκετα καλο site αγγελιων
Theodore Tsi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 den mbainei sto ebay???giati?sto ebay ola mbainoun!!! :wink:
dimitris74 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 ela mou nte..... mexri kai f16 eixa dei na poleitai
Vaghelas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και συγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω αλλά είχα προβλήματα σύνδεσης με το δίκτυο. Ο γνωστός μου έχει αγοράσει χρονομερίδιο σε κατοικία της Σαντορίνης,για διακοπές διαρκείας μίας εβδομάδας κάθε χρόνο, για τα επόμενα 50 χρόνια, από κάποια εταιρεία που ασχολείται με αυτό το είδος διακοπών. Αυτό το είδος διακοπών είναι περισσότερο διαδεδομένο σε κατοίκους εξωτερικού, αν και πιστεύω ότι το διάστημα δέσμευσης του συμβολαίου είναι απαγορευτικό για τον οποιοδήποτε. Παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετοί ξένοι που ακολουθούν αυτό το είδος διακοπών. Γι' αυτο θα ήθελε να βάλει κάπου αγγελία ώστε σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος κάτοικος εξωτερικού, να του μεταβιβάσει το δικαίωμά του αυτό. Θεωρώ ότι αυτό το είδος αγγελίας δε μπαίνει στο ebay, αφού στην ουσία δεν πρόκειται για πώληση αλλά για μεταβίβαση κάποιου πακέτου διακοπών.
paschalia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Πιστευω οτι αν απευθυνθει στο fleamarket θα μπορεσει να κανει την δουλεια του,αλλα και απο οτι λενε (και ειδα) αν το e-bay κανει πωληση ολοκληρου βομβαρδιστικου , δεν βλεπω να κολλανε σε ενα time-share πακετο διακοπων .
Theodore Tsi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 mborei na kanei k kati allo pou ton kanoun kapoioi filoi mou......briskoun atoma mesa sto xrono me paromoia paketa se alla omws meri.....enxwria k mi k kanoun exchange gia tin sigekrimeni bdomada..... etsi mboreis kathe xrono na pigaineis k kapou allou enw exeis mono ena paketo.....arketa kalo tha elega.....toulaxiston apo ta meri pou exoun paei oi filoi mou!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.