karib Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Παιδια εχει η otenet μια υπηρεσια για να ακους-να στελνεις email απο το τηλεφωνο. Την εχει δοκιμασει κανεις? Ειναι αξιοπιστη? Απο χρέωση?(νομιζω δεν εχει) Οντως δουλευει καλα? Κατα τα αλλα η Otenet σαν Provider παρεχει στο mail την δυνατοτητα να οριζεις ποιο ονομα-mail θα φαινεται στο from: ? Στην acn το email μου ειναι πχ [email protected] και εγω το χρησιμοποιω ως [email protected] Αυτο γινεται στην otenet? Απο τηλεφωνικη εξυπηρετηση τι λεει η otenet? Παλιοτερα(πριν 2 χρονια) οταν ειχα Otenet, οταν τους τηλεφωνουσα,ειτε δεν εβγαζα γραμμη, ειτε επεφτα σε ασχετη-ασχετο! Μην ξεχασετε να μου πειτε για την υπηρεσια Email by phone(cool4u την λέει?).
paschalia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Καριμπ αυτα τα θελεις σε μορφη εκθεσης η σε διατριβη ? Για να αρχισω να γραφω δλδ .. Απο οτι ξερω (ισως κανω και λαθος) στα φορουμ μπαινει κανεις για βοηθεια ..οχι για να απαιτει απο τους αλλους ντε και καλα να τον βοηθησουν . Εφοσον θελεις κατι πεστο και με τον αναλογο τροπο και οχι '' εσεις ξερετε οποτε ειστε υποχρεωμενοι να πειτε , α και οταν πειτε μην ξεχασετε να μου πειτε και αυτο εκεινο το αλλο..''
karib Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Καριμπ αυτα τα θελεις σε μορφη εκθεσης η σε διατριβη ? Για να αρχισω να γραφω δλδ .. Απο οτι ξερω (ισως κανω και λαθος) στα φορουμ μπαινει κανεις για βοηθεια ..οχι για να απαιτει απο τους αλλους ντε και καλα να τον βοηθησουν . Εφοσον θελεις κατι πεστο και με τον αναλογο τροπο και οχι '' εσεις ξερετε οποτε ειστε υποχρεωμενοι να πειτε , α και οταν πειτε μην ξεχασετε να μου πειτε και αυτο εκεινο το αλλο..'' Ατυχες σχολιο paschalia. Οποιος ξέρει ας μου πει. Δεν σε υποχρεωσε κανεις να πεις, ουτε καποιον που δεν ξερει ή δεν θέλει. Οποιος γνωριζει κατι σχετικο και θελει να μοιραστει τη γνωση του, ας το κανει. Γιατι ως γνωστον αλλιώς μας παρουσιαζουν τις υπηρεσιες τους οι εταιριες, κι αλλιώς δουλευουν στην πραξη. Εδω λοιπον παιζει ρολο η εμπειρια του καθενος.
karib Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Κανενας insomniac δεν εχει χρησιμοποιησει ποτε το Email by phone της Otenet?
balabush Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 karib, δεν έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά την υπηρεσία, αλλά έχω γνωστούς που την χρησιμοποιούν και δεν έχουν κανένα παράπονο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείς εδώ http://www.cool4u.gr/email_by_phone.asp
karib Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 αλλά έχω γνωστούς που την χρησιμοποιούν και δεν έχουν κανένα παράπονο Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.