mindtrapper Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Για αυτά που προσφέρει σε σχέση με την τιμή της? Επίσης επειδή πρόκειται να πάρω καινούργια VGA και αυτή είναι η πρώτη μου επιλογή, μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με τα προβλήματα που ακούστηκε ότι είχε το nv40 chip? Αφορούν games η μόνο αναπαραγωγή video? Η και τα δυο? Αν τελικά πάρω αυτήν ποιό είναι το πιο φτηνό ελληνικό eshop που να την έχει? Thanx for your help guys!
pseira Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Λένε οτι εχει Broken VPU και ίσως ισχύει.....Εγω μέχρι να το διαβάσω δεν είχα καταλάβει τίποτα τέτοιο...DVD βλεπω κανονικότατα και παίζω παιχνίδια σε μεγάλες αναλύσεις με eye-candy on... Το VPU αφορά μόνο video. Αυτο το πρόβλημα που αναφέρθηκε λέει η NV διορθώνεται με τον NVDVD player και τους drivers που θα βγάλει σε λίγο. Τωρα για το ποιο φτηνό μαγαζί είναι κάπως δύσκολο να σου πω....Κανείς δε φαίνεται να έχει στοκ! ενας φίλος ψάχνει εδω και 1 μήνα σχεδόν και τίποτα...
mindtrapper Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Alitheia? Pantos ego leo na mi doso tosi simasia se ayto to "problima" afou outos i allos den einai kati pou katalabo. Leo na pao gia tin ekdosi me ta 128mb ram. Axizei? Se ti timi peripou mporo na tin bro stin Ellada? Me 300 euro eimai mesa as poume? Poia ylopoihsh einai kali? Asus, Gigabyte etc (tyxaia ta eipa). Apo overclocking pianei epidoseis ultra xoris psyxtra??
pseira Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Κοιτα εγω την πήρα 390+φπα την 256αρα...Για 128ΜΒ GT δεν εχω δει ή ψάξει (υπάρχει; νομίζω μόνο απλή 6800 βγαίνει με 128ΜΒ). Αν υπάρχει πρόσεξε μην είναι πετσοκομμένο και το memory bandwidth
evkar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 νομίζω μόνο η ΑSUS , βγάζει μια έκδοση GT με 128 ΜΒ. Δεν πρέπει να υπάρχει στην Ελλάδα. Γερμανία ξέρω ότι υπάρχει στα 320 ευρώ. Αλλά έχω μια επιφύλαξη να τρέχεις την GT ,με απλή μνήμη DDR1 στα 128. Μήπως πετσοκόβεις αυτά που μπορεί να σου δώσει? Πάρε μια απλή 6800 Asus από πλαίσιο (αν την βρεις).Πολύ καλή κάρτα στα 330 ευρώ
mindtrapper Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Ναι και εγώ της ASUS έχω δει στο Overclockers.co.uk Εσυ έχεις 256 αλλά έχεις και την Ultra. Λέτε πάντως να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω με 256 ram? η απλή ASUS που μου λες πιάνει χρονισμούς GT?
pseira Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Eγω GT εχω αλλά την έχω σε συχνότητες Ultra..H απλη 6800 σχεδόν σίγουρα θα πιάνει clocks GT
evkar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 ναι η απλή πιάνει τις συχνότητες της GT.Αν μάλιστα είσαι και λίγο τυχερός ,μπορείς να ανοίξεις και τα υπόλοιπα 4 μασκαρεμένα pipes και να τα κάνεις 16 .
mindtrapper Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 me software i thelei peiragma sto hardware?
MY80- Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 me software i thelei peiragma sto hardware? To mono pou tha xreiasteis einai to Rivatuner
mindtrapper Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 nice thx... bebaia tora prepei na bro pos tha to xrisimopoihso giati den exo idea Paizei kanena oreo tutorial?
teri_vti Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 den uparxei fovos na min katsei to rivatuner k otan anoiksume ta alla pipelines ta na dume artifacts?? kai an nai diortonetai i tha einai monima??? episis eida k ego tin asus 6800gt sto site pou eipate...alla den leei pouthena an exei 12 i 16 pipelines....pos ginetai na einai gt me 128ddr?? na tin protimiso lete apo tin asus 6800 pou exei to plaisio?
billpeppas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 "den uparxei fovos na min katsei to rivatuner k otan anoiksume ta alla pipelines ta na dume artifacts??" γιες δερ ιζ
MY80- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 episis eida k ego tin asus 6800gt sto site pou eipate...alla den leei pouthena an exei 12 i 16 pipelines....pos ginetai na einai gt me 128ddr?? na tin protimiso lete apo tin asus 6800 pou exei to plaisio? Oles oi gt exoun 16 pipelines kai oles oi vanilla (ektws elaxistwn oem ktl) 12.
mindtrapper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 basika tora exo ena kainourgio dilhma... 6800GT i X800pro?? Pera apo ta xrimata/apodosi kathara poia einai kalyteri??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.