staretuner Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Καλησπερα σε ολους!θα ηθελα την βοηθεια σας για την αγορα μιας οθονης 19".Αφου θα δωσω τα λεφτα σκεφτομαι να παρω αν γινεται την καλυτερη 19αρα.Εχω καποιες οθονες κατα νου οπως ΕΙΖΟ Flexscan L768,SONY SDM-S94,SONY SDM-HX93.....Πειτε μου οσοι εχετε αυτα τα μοντελα αν ειναι καλα.Ολες οι προτασεις για οθονες δεκτες!!Επισης επειδη δεν εχω ιδεα για οθονες TFT θα ηθελα να μου πειτε τη να προσεξω σε μια τετοια οθονη ετσι ωστε να τις συγκρινω και να επιλεξω την καλυτερη.Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predalien Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Από τις οθόνες που αναφέρεις η ΕΙΖΟ L768 είναι πολύ καλή, με άριστα specifications. Το μόνο αρνητικό είναι το σχετικά υψηλό response time, που είναι 25ms. Αν δεν σε ενδιαφέρουν πάντως τα games, το response time δεν αποτελεί πρόβλημα. Πολύ καλή επίσης και νέα σειρά της SONY με το SDM-HS94. Την έχω δει απο κοντά και μου άρεσε και είναι πολύ καλή καλή στα games, αφού δεν παρουσιάζει ghosting (έχει 12ms response time). Κοίτα και αυτό το mini review με photos : http://www.hardforum.com/showthread.php?s=97ca76ab2f7f27a7eb1f732c15269fdc&t=789600 Την SDM-HX93 που αναφέρεις.... άστην....είναι παλιό πλέον μοντέλο. :arrow: Καλό θα είναι πριν αγοράσεις να δεις το monitor που θέλεις απο κοντά και αποφασίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 LG 1915s στο mgmanager.gr κανει 450 ευρω μονο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billdjjj Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 File mou to EIZO einai top sto synistw anepifylakta(douleuw stin EIZO) An 8es na er8eis na tin deis steile pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staretuner Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Paidia euxaristw gia tis apantiseis kai sorry gia to argoporimeno reply!Den mporw na apofasisw gia othoni....tin othoni tin thelw kai gia paixnidia alla perissotero gia douleia.An parw mia othoni me 25ms den exw katalavei pws tha einai sta paixnidia!Tha pigainei pio arga?ti tha ginetai? Episis arxizw na provlimatizomai an axizei na dwsw 900euro gia othoni....Pantos auto pou me provlimatizei einai to responce time....den exw katalavei ti paizei me auto!Diafwtiste me plz.... Mia alli othoni pou mou aresei einai kai LG FLATRON L1920P i opoia kanei gurw sta 670eurw..vevaia idou i aporia!na dwsw alla 150euro kai na parw tin sony HS94P me 12ms rp pou einai polu kaluteri?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staretuner Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Paidia molis eida kai tin LG 1915S pou eipe o gbras....exei 12ms responce time!!!kai einai kai ftini se sxesi me tis alles...mono pou exei Brightness 250 cd/m2 kai Contrast Ratio 500:1 ,ligotero apo tis hs94p kai L768....ti lete gia auti tin othoni? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 ego pantos skopeuo auti na paro se kanena mina an den exei bgei alli entometaksi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billdjjj Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Eizo kai ksero psomi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staretuner Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Mono pou den exei DVI i 1915s....oxi kai toso kalo auto!Alla lete na na exei terastia diafora?Den to nomizw....Pantws apo design mou aresei polu!!!An eixe kai DVI den tha to poluskeftomouna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perrys Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά η SDM - HS94 δεν νομίζω να έχει 12ms response time γιατί αυτή που έχει το πλαίσιο έχει 25ms και όσο για την SDM - HX93B επειδή την έχω καιρό τώρα μπορώ να σου πω ότι είναι και γαμώ τις οθόνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Den tha deis kamia diafora apo vga se dvi min stekesai ekei.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staretuner Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Den einai kalutero omws na parw mia othoni me DVI? Den mou exei pei kapoios gia to responce time ti paizei.....peite plz Episis den mou eipate kai gia tin LG 1920P axizei parolo pou exei 25ms rp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Για δες εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staretuner Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Thanx Cue! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perrys Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Η SONY SDM - HX93B είναι καλύτερη από αυτήν την LG1920P . Φιλαράκο άμα δεν παίζεις πολλά παιχνίδια και θέλεις μια οθόνη καλή και όμορφη πάρε την sony, η LG καλή είναι, και έιναι και πιο φθηνή.Εαν όμως παίζεις παιχνίδια ψάξε για οθόνη με χαμηλό responce time. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.