Προς το περιεχόμενο

Asus v8200(gf3 ti 500 pure 64mb h Manli Fx 5200 128mb ddr??

REDBOUL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon aytes tis meres pairnw apo filo edw sto Insomnia,mia Asus v8200 ti 500 pure 64mb ddr den exei omws oyte tvout oute dvi,exw kai mia manli fx5200 128mb ddr tv-out +dvi.

Entometaksi ftiaxnw kai ena pc ths kopelias moy poy ne makria gia na exei...

kai anarwtiemai:Poia karta leei na krathsw poio poly?Den eimai poly twn paixnidiwn den thelw grafika ipsila,kai sto xamilotero na ne apla na paizoyn aksiopreph (me kapoia taxythta,mhn kolate)Eseis ti lete?Egw lew Asus kai me ena mikro oc akoma kalytera..Thnx ek twn proterwn

Δημοσ.

Egw me thn idia ASUS 8200 t-500 me 64MB kai oxi 43 pou lete edw.. Den nomizw oti yparxei kiolas.. PEZW DOOM 3 me 800x600 kai medium settings me enan P3-1000 APROBLHMATISTA gyro sta 40-45 FPS kai 30-40 sta 1024 x 768

H karta auth apo ASUS egrapse istoria..

Pws na mhn egrafe 220.000 apo ta <palia> ekane kapote :)

Δημοσ.

op nai paidia orthografiko einai sorry.....to diortwsame :)

Thnx gia tis apopseis paidia...An kai pisteyw oti exw katastalaksei,mono an kserei kaneis me aythn thn karta poy den exw tv out an yparxei tropos na steilw shma sthn tv,mono gia na vlepw tis tainies moy...

Δημοσ.

Nai auto einai to ASUS box alla xreiazetsai karta ASUS me VIVO..

Oxi thn pure diladi alla thn deluxe.. Kai auto pou kanei einai na einai tuner kai oxi TVG out

Ektos an les ta sxetika box-tv tuners pou kai auta kanoun to dio alla xwris anoixto to PC

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...