Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα bittorrent και proxy server!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

prospathise na to baleis. alla an exei to original bittorent de nomizo na doulepsei giati thelei range. mipos exei kanena shareaza or sth. i yparxei periptosi na mporeseis na egatastiseis ta alla progs pou sou eipa? ego sta giannena eixa balei download accelerator sta web...

Δημοσ.

Μπα άκυρο!Πάλι κατεβάζει με άθλιες ταχύτητες!! :( Στις ρυθμίσεις έχω βάλει "No proxy".Έχει και κάτι άλλες επιλογές όπως HTTP 1.1 αλλά δεν ξέρω τι είναι!Επίσης λέει ότι διαλέγει στην τύχη μια port(random port).Τι ρυθμίσεις με συμβουλεύεις να βάλω μια και το ξέρεις το πρόγραμμα.

Δημοσ.

BitComet ρυθμίζει μόνος του ότι χρειάζεται κατά κανόνα, κ δεν χρειάζεται install για να παίξει. Συνιστάται για "public" places δηλ. Τώρα αν κάποιος έχει βάλει traffic control με κάποιο τρόπο σε x kb/sec, δεν υπάρχει κάτι που μπορείται να κάνετε.

Τσεκάρετε την επίσημη σελίδα του στα faq & θα σας λυθούν πολλές απορίες.

/sc

Δημοσ.

to http/1.1 einai gia kalyteri leitourgia tou proxy server.

ego to mono pou mporo na sou po einai ekei pou dialegeis port sto bitcomet na min to exeis sto random kai na to baleis se mia port pou sigoura tha einai anoixti. 80 as poume...

Δημοσ.
Η μαλ@κία είναι ότι κάνει upload με 120 και κατεβάζει με 55!Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά!!!;;;

Σε αυτά που έχω δοκιμάσει το bittornado είναι το πιο γρήγορο βάση dumeter/netlimiter/χρόνου (αλλά όχι σταθερό), κ το πιο σταθερό/αξιόπιστο το bitcomet, πόσο μάλλον σε 24/7 χρήση.

To bw σε p2p προγράμματα είναι καθαρά θέμα προσφοράς-ζήτησης (πλην γραμμής) να στο θέσω κ έτσι. Αν θελήσεις να κατεβάσεις κάτι παλιότερο (λιγότερο δημοφιλές) π.χ. με ένα μόνο peer που σου δίνει max 2-3kb/sec, ε δεν παίζει ρόλο κ Τ3 να έχεις.

Από ρυθμίσεις είναι από τους λίγους που έχω δοκιμάσει που στα default settings δουλεύει μια χαρά. Επίσης μην ξεχνάς ότι αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η μέση ταχύτητα που κατεβάζεις, άρα κ ο χρόνος που θα έρθει το αρχείο, κ όχι η στιγμιαία.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...