Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα bittorrent και proxy server!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγαινω σε internet cafe και βάζω το Bittorrent αλλά δεν κατεβάζει παραπάνω από 30.Επίσης ο κύκλος μένει κίτρινος και σπάνια γίνεται πράσινος.Διάβασα ότι αν από πίσω τρέχει proxy τότε το bittorrent δε θα πιάνει καλές ταχύτητες!Ισχύει κάτι τέτοιο;;Πώς μπορώ να το ξεπεράσω;;;Τα internet options πάντως είναι κλειδωμένα.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να παρακάμψω το proxy;;;Δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου απαντήσει;;;Τα internet options είναι κλειδωμένα και δεν μπορώ να επέμβω!

Δημοσ.

Mallon o router i to firewall kleinei tin porta pou exeis setarei sto programma pou katevazeis.

Apla me ena utility (ipscan.exe) tsekare ta port pou einai anoixta kai dose ena apo auta stis ri8miseis.

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή είμαι στα The Web και δεν μπορεί να πιάσει πάνω απο 40!Κολλημένο εκεί και δεν πάει παραπάνω!Απορώ σε ποιο The Web έπιασες 300!Και στο πανεπιστήμιο ακόμα ελάχιστες φορές φτάνει 300.Γύρω στα 200 πάει!

Δημοσ.

Δηλαδή μου λες ότι παίζει ρόλο το πρόγραμμα!!!;;;Έχω χρησιμοποιήσει και bittornado αλλά και bittorrent δε θυμάμαι όμως ποια version.Και στα δύο το ίδιο.Μέχρι 40!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...