Προς το περιεχόμενο

512MB h 1 GB RAM ?

geom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Skopeuo na anabathmiso ena mixanaki pou exo edo kai arketo kairo kai tha ithela thn gnomi sas gia to megethos ths mnimis. Os tora douleua sxetika kala pano se ena Celeron 1000 me 512 MB kai OS Win2000 Server xoris na exo anoixta pola services pou trone mnimi.

Ta nea dedomena tha einai:

A64 3500+ se A8V-Deluxe

OS pano se SATA

kai to thema einai h mnimi:

2x256 gia na doulepsei kai to dual ddr

h

2x512 ?

Δημοσ.

Εξαρτάται τι services και προγράμματα θες να τρέχεις. Τα 512ΜΒ είναι αρκετά για normal χρήση και αν θες να εξοικονομήσεις χρήματα, μπορείς να πάρεις 1x512ΜΒ τώρα και αργότερα άλλο ένα module 512MB. Αν πάλι τρέχεις βαριά παιχνίδια, αρκετά services ή προγράμματα του στυλ photoshop, premiere κλπ., το 1GB είναι απαραίτητο.

Εγώ θα έπαιρνα 1GB πάντως. Όπως και να 'χει, χαμένη δε θα πάει η επιπλέον μνήμη. Αργά ή γρήγορα θα είναι απαραίτητη. Εμένα ήδη μου είναι απαραίτητη.

Δημοσ.

Φίλε μου, πάρε 1x512 και όποτε έχεις χρήμα και όρεξη παίρνεις και το υπόλοιπο 512. Αν πάρεις 2x256 σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα τις πουλήσεις πολύ φτηνά για να πάρεις 2x512MB.

Δημοσ.

Να σου κάνω μια πρόταση επειδή ένας φίλος έχει παραγγείλει αυτή την μητρική και Athlon 64 - 3400 αλλά με μια διαφορά στους δίσκους ... Βέβαια ανεβάζει το κόστος αρκετά απλά σαν ιδέα το λέω .... 2 Sata Raid Western Digital -10.000 rpm (2*36 Gb) ... Μόνο οι δίσκοι κάνουν κάπου 220 ευρώ αλλά σύντομα θα ξέρω εαν αξίζει τον κόπο ... και τα λεφτά . Οσο για μνήμη πάρε 1χ512 τώρα και αργότερα ακόμη ένα 512 ακόμη ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...