Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με TV Tuner και 5.1 ήχο

R-evil-S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα μια κάρτα τηλεόρασης , τη συνδεσα κανονικά και τον ήχο εσωτερικά με καλώδια στο line in της κάρτας ήχου.Το πρόβλημα είναι πώς λόγω ύπαρξης 5.1 ηχείων το line in χρησιμοποιείται ήδη.Όταν έχω ανοιχτή την κάρτα τηλεόρασης παίζουν μόνο τα πίσω ηχεία ενώ όταν έχω την κλείνω και βάζω π.χ. μουσική παίζουν τα μπροστά πολυ δυνατότερα από τα πίσω και ουσιαστικά τα υπερκαλύπτουν πλήρως.Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό?

Δημοσ.

Προφανως εχεις onboard καρτα ηχου. Γι αυτο (και για αλλους λογους κυριως ποιοτητας drivers) λεμε οτι οι καρτες ηχου καλο ειναι να μην ειναι οnboard... Παντως την πρωτη φορα που διαπιστωσα οτι οι onboard κανουν αυτην την παπαρια (μοιραζονται υποδοχες line-in και mic-in με 5.1 συνδεση) για να εχουν 2 τρυπες λιγοτερες τρελαθηκα! Κατευθειαν πηγε το μυαλο μου στο τι γινεται αν εχεις καρτα tuner... Ιδου το προβλημα! Πολυ απλα δεν μπορεις να εχεις 5.1 setup και line-in!

Μονη λυση να παρεις μια καρτα ηχου της προκοπης, η εστω μια καρτα ηχου!

Δημοσ.

R-evil-S poles kartes TV pernoun kai esoteriki sindesi....tha xriasteis ena kalodiaki san afto pou paei gia ton ixo sto CD-Rom kai tha to sindeseis sto AUX in i sto CD-in tis mobo kai eisai ok ;)

elpizw i kartoula sou na dinei esoteriki eksodo

Δημοσ.

εκτός αυτού υπάρχουν και επεκτάσεις της motherboard που σου δίνουν δύο επιπλέον εξόδους ήχου. Εξαρτάται βέβαια κι απο τη motherboard που εχεις

Δημοσ.

Τελικά βρέθηκε λύση.Σύνδεσα την κάρτα εσωτερικά στο cd in και όλα δουλεύουν ρολόι.Δεν το χα σκεφθεί νωρίτερα.Thanx για τις απαντήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...