devout84 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Καλημέρα παιδιά. Μηπως γνωρίζετε άν υπάρχει κάποιος αντάπτορας για να συνδέσω το ps2 κατευθείαν στην οθόνη του υπολογιστή μου? Στο δωμάτιο μου δεν έχω TV και για να παίζω ps2 δεν θέλω κατ'ανάγκη να έχω το pc ανοικτό. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ.
sotris99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Θέλεις vga box. Έχω ένα αν το θέλεις είναι αυτό Αγορασμένο από το lik-sang hong kong.
devout84 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 χμμμ καλή φάση φαίνεται. Μένεις Αθήνα? Μπορώ να το δοκιμάσω αν δε σε πειράζει? Από τιμή?
sotris99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 χμμμ καλή φάση φαίνεται. Μένεις Αθήνα? Μπορώ να το δοκιμάσω αν δε σε πειράζει? Από τιμή? Μένω αθήνα. Και βέβαια μπορείς να το δοκιμάσεις παρουσία μου. Τα υπόλοιπα με pm γιατί δεν είναι το αρμόδιο section. Παρακαλούνται οι κύριοι moderators να το πάνε στις αγγελίες.
devout84 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 ok θα σου στείλω! thanks Α, και sorry για το άσχετο section!
Panahs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Κάρτα τηλεόρασης μήπως έχεις? Γιάτι άμα έχεις είναι αρκετά εύκολο.
sotris99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 δεν θέλω κατ'ανάγκη να έχω το pc ανοικτό. Αυτό γίνεται μόνο με vga box... Άσε που άμα συνδέσει και video επάνω μπορεί να δεί και τηλεόραση (με κλειστό τον υπολογιστή)
profitis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Παιδία,επειδη θέλω να το κάνω αυτο με Χbox.Exω tv card.....Plz πείτε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.