liberto Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 ποιά είναι η γνώμη σας (και η εμπειρία σας) για προγράμματα image.
sotris99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Acrgonis true image. I think ότι είναι πιο καλό από το ghost.
parsifal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 +1 και από μένα για το True Image. Είμαι πολύ ικανοποιημένος.
liberto Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 σκέφτομαι να έχω το image σε εξωτερικό σκληρό, θα μπορώ να κάνω βοοτ κατευθείαν απο αυτόν και να στήνω το ίματζ στον καινούριο δίσκο? ποιά είναι ακριβώς η διαδικασία?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Άλλη μία ψήφος κι από εμένα στο True Image. Το δοκίμασα πριν από καμιά 20ριά μέρες, όταν θέλησα να κρατήσω για πρώτη φορά image ενός τέλεια στημένου συστήματος... Είχα δοκιμάσει και το Ghost και υπάρχουν αρκετές διαφορές...
accipio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Acronis True Image κι εγώ (μετά χρόνια χρήσης του Ghost). σκέφτομαι να έχω το image σε εξωτερικό σκληρό, θα μπορώ να κάνω βοοτ κατευθείαν απο αυτόν και να στήνω το ίματζ στον καινούριο δίσκο? ποιά είναι ακριβώς η διαδικασία? Θα μπορείς αν το υποστηρίζει η μητρική.
polidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Norton GoBack 4.0 epanaferi sti stigmi kai oti ora thelis ton disko
Nfountou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Exw xrhsimopoihsei k ta duo k proteinw to acronis. To ghost mou eixe dhmiourghsei kapoia provlhmatakia...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Ενα σοβαρο κατα τη γνωμη μου ομως μειονεκτημα του Arconis ειναι οτι δεν γραφει το image σε dvd αντιθετα με το ghost που το κανει και μεσα απο τα windows....
accipio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Ενα σοβαρο κατα τη γνωμη μου ομως μειονεκτημα του Arconis ειναι οτι δεν γραφει το image σε dvd αντιθετα με το ghost που το κανει και μεσα απο τα windows.... Δεν πειράζει και τόσο αυτό, παίρνουμε το image σε άλλο partition ή σε άλλο δίσκο και το γράφουμε σε dvd με το Nero...
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Ενα σοβαρο κατα τη γνωμη μου ομως μειονεκτημα του Arconis ειναι οτι δεν γραφει το image σε dvd αντιθετα με το ghost που το κανει και μεσα απο τα windows.... Δεν πειράζει και τόσο αυτό' date=' παίρνουμε το image σε άλλο partition ή σε άλλο δίσκο και το γράφουμε σε dvd με το Nero...[/quote'] Σε αυτη την περιπτωση ομως το dvd ειναι bootable ή αν κρασαρουν τα windows πρεπει να τα περασουμε μαζι με το arconis για να κανουμε επαναφορα απο το dvd ???? Ειναι σημαντικο αυτο. :?: :?: :?:
mentor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Για τους παραπάνω λόγους που αναφέρει λοιπόν ο Γιάννης χρησιμοποιούμε το Γκοστ γράφοντας το ίματζ σε dvd και για να to επαναφέρουμε μπουτάρουμε -ακόμα κι αν δεν έχουμε όλη τη σουίτα του Ghost Image- με το Hiren's Boot CD (αυτό το ευλογημένο εργαλείο) και επαναφέρουμε το ίματζ μας εν ριπή οφθαλμού!
accipio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Ενα σοβαρο κατα τη γνωμη μου ομως μειονεκτημα του Arconis ειναι οτι δεν γραφει το image σε dvd αντιθετα με το ghost που το κανει και μεσα απο τα windows.... Δεν πειράζει και τόσο αυτό' date=' παίρνουμε το image σε άλλο partition ή σε άλλο δίσκο και το γράφουμε σε dvd με το Nero...[/quote'] Σε αυτη την περιπτωση ομως το dvd ειναι bootable ή αν κρασαρουν τα windows πρεπει να τα περασουμε μαζι με το arconis για να κανουμε επαναφορα απο το dvd ???? Ειναι σημαντικο αυτο. :?: :?: :?: Εννοείται ότι έχουμε προνοήσει να φτιάξουμε ένα bootable cd (εγώ χρησιμοποιώ ένα επανεγγράψιμο) με το ίδιο το Acronis (κάτι σαν dos έκδοση δηλαδή) για να κάνουμε τα backup/restore μας ανεξάρτητα από Windows. Αυτό γίνεται μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα. Τα αυτονόητα παραλείπονται... Παρεμπιπτόντως, δοκίμασα χθες ένα εξίσου καλό πρόγραμμα, το R-Drive Image (http://www.drive-image.com/). Το μόνο αρνητικό που του βρήκα είναι ότι δεν γράφει σε dvd ούτε αυτό (μόνο σε cd από οπτικά μέσα) και δεν είδα να έχει επιλογή για incremental backup. Βέβαια δεν το έψαξα και πολύ.
gfilippas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Σε τι να σου χρειαστεί το image του σκληρού σε DVD, ειδικά με τις σημερινές χωρητικότητες των σκληρών; Με το acronis δεν χρειάζεται το image σε κανένα DVD. Το πρόγραμμα δημιουργεί ένα hidden partition που δεν το αγγίζει τίποτα. Εκεί δημιουργείται το image. Σε συμπιεσμένη μορφή φυσικά. Ότι και να πάθουν τα windows, απλά όταν φορτώνει το BIOS έχεις την επίλογή του acronis recovery console, πατώντας το F11, και φορτώνει το image. Επιπλέον η όλη διαδικασία της επαναφοράς, είναι πολύ πιο γρήγορη από το Ghost
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.