dreaming123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Έχω τον εξής προβληματισμό: Εδώ και 5 μέρες δεν έχω h/y και περιμένω να βγουν οι νέοι Α64 σε socket 939 και μητρικές για να αγοράσω για να φτιάξω ένα σύστημα(όλα τα άλλα τα έχω εκτός απο κουτί)και θα διαθέσω 500euro Έλα όμως που δεν μπορώ χωρίς h/y... Moυ δίνει ένας γνωστός μου με 200euro τα εξής: Amd 2600 barton 512cashe(με akasa cooler) Gigabyte Μητρική(+30euro για sata γιατι δεν υποστηρίζει η μητρική) 512 mb ram Audigy 5.1 (δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατι τα είπαμε απο το τηλ γρήγορα) Aξίζει να τα αγοράσω?Θα μου μείνουνε και 200euro Η να πάρω έναν Sempron 2600+,Asrock k7*Asrock K7vt6(που υποστηρίζουνε και sata)+512ram=215euro H να περιμένω την έλευση των νέων πραγμάτων για ποιο γρήγορο σύστημα? Θα το χρησιμοποιώ για dvd-r,ιντερνετ και κανα game... Πείτε μου την γνώμη σας...
predator Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 h gnwmh mou einai : bolepsou merikes meres se kana net cafe h kana filaraki kai pare mia kai kalh neo kai kalo systhma.
giorgos_g Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Simfono me ton filo predator, perimene na paris ton Athlon...
tzoulis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Νομίζω ότι αξίζει να περιμένεις για να πάρεις τον καινούργιο, η υπομονή είναι αρετή!!!
dpolal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Καταρχήν πόσο θα περιμένεις ;;;;; 1 εβομάδα, 1 μήνα, 1 εξάμηνο;;;;; Για τις δουλειές που είπες νομίζω ότι η προσφορά του φίλου σου δεν είναι άσχημη... Εξάλλου αργότερα παίρνεις άλλα 512ΜΒ RAM + έναν ισχυρότερο AMD και είσαι μια χαρά. (και σου μένουν τώρα και τα 300ευρώ ) Αυτό που συμβουλεύω πάντα είναι το εξής: Αφού ξέρεις ΤΙ θέλεις να κάνεις με το pc και ΔΕΝ έχεις τρελές απαιτήσεις και ΟΥΤΕ είσαι και κανένα ψώνιο που θέλει να αγοράζει πάντα τα ποιό τελευταία μόνο για μόστρα ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ: ΠΑΡΕ κάτι που θα σε καλύπτει τώρα ΚΑΙ θα είναι και ποιό οκονομικό για την τσέπη σου. Αυτά και ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο.
KeLeMaN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Καταρχήν πόσο θα περιμένεις ;;;;;1 εβομάδα' date=' 1 μήνα, 1 εξάμηνο;;;;; Για τις δουλειές που είπες νομίζω ότι η προσφορά του φίλου σου δεν είναι άσχημη... Εξάλλου αργότερα παίρνεις άλλα 512ΜΒ RAM + έναν ισχυρότερο AMD και είσαι μια χαρά. (και σου μένουν τώρα και τα 300ευρώ ) Αυτό που συμβουλεύω πάντα είναι το εξής: Αφού ξέρεις ΤΙ θέλεις να κάνεις με το pc και ΔΕΝ έχεις τρελές απαιτήσεις και ΟΥΤΕ είσαι και κανένα ψώνιο που θέλει να αγοράζει πάντα τα ποιό τελευταία μόνο για μόστρα ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ: ΠΑΡΕ κάτι που θα σε καλύπτει τώρα ΚΑΙ θα είναι και ποιό οκονομικό για την τσέπη σου. Αυτά και ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο. [/quote'] Σωστοτατος ο φιλος :wink: Επισης πιο μετα θα παρεις αυτο που περιμενεις φθηνοτερα......
dreaming123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 dpolal2:δεν ξέρω ποσο θα περιμένω γιατι απλά δεν ξέρω πότε θα έρθουνε στην Ελλάδα... Όπως είπα μόνο cpu,μητρική και κουτί μου λείπουνε έτσι έχω και μια 512ram στα 400mhz kingston ολοκαίνουργια Αμα ήμουνα ψώνιο και<λεφτάς> θα έπερνα έναν Α64 τώρα με μια μητρική και ούτε θα το σκεφτόμουνα.Αλλα λες να πάρω του γνωστού μου τα πράγματα αν καταλήξω να μην περιμένω η να πάρω έναν Sempron 2600+,Asrock k7*Asrock K7vt6(που υποστηρίζουνε και sata)+512ram=215euro
theobabis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 dreaming123, sorry αν η ερωτηση ειναι λιγο ανοητη, αλλα αν δεν περιμενεις pcie, ολα τα αλλα δεν εχουν βγει? :roll:
DIL Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 kane ligo ipomoni gia na pareis ena pc pou tha einai anotero apo ayto pou eixes,ase pou otan tha to pareis tha to xareis perisotero giati tha to perimeneis kairo.
dreaming123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 theobabis:αν δεν κάνω λάθος οι Α64 σε socket 939 θα είναι καλύτεροι απο τους υπάρχοντες επεξεργαστές.Καθώς και θα είναι και φτηνοί και θα έχουνε καλύτερη απόδοση τιμή/απόδοση. DIL:To ίδιο σκέφτομαι και εγώ αλλά όχι να περιμένω και καιρό το πολύ 15 ημέρες και ήδη έχουνε περάσει οι 5(μόνο καθημερινές πιάνω!!!) Ενω αμα πάρω τωρα κάποιο μεταχειρισμένο του γνωστού μου νομίζω οτι θα κάνω μια χαρά την δουλειά μου μέχρι το καλοκαίρι... Λοιπόν τι λέτε Sempron 2600+,Asrock k7*Asrock K7vt6(που υποστηρίζουνε και sata) 512ram =215euro η Amd 2600 barton 512cashe(με akasa cooler) Gigabyte Μητρική(+30euro για sata γιατι δεν υποστηρίζει η μητρική) 512 mb ram Audigy 5.1 =200euro
theobabis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 dreaming123, Εννοεις κατι ακομη ποιο καινουργιο και απο τους Winchester? http://www.overclockers.co.uk/acatalog/AMD_64_Bit.html http://store.over-clock.com/Processors.html Eιδικα στο δευτερο, τα μεταφορικα ειναι στο επιπεδο των δυο ευρω.
dreaming123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 theobabis καλά τα λές μακάρι όμως κάποιο site να είχε κατάληξη .gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.