GIORGARAS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Γεια σας, ένας φίλος μου είπε να του βρω δισκέτες για αγορά (φαντάζομαι πάνω από 100 τεμάχια ίσως και παραπάνω). Μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποιο μαγαζί; Ευχαριστώ πολύ.
GIORGARAS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 φίλε προφανώς το Link είναι πλάκα. Τέλος πάντων δεν θα το σχολιάσω αλλά για να ξέρεις οι δισκέτες θα μοιραστούν σε φοιτητές και το μέγεθος τους είναι αρκετό για αυτά που θέλουν να βάλουν. Υπάρχουν και dvd-rw και cd-rw.
Aias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Εχει το Πλαισιο,Verbatin 10αδα 3 ευρω περιπου. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1092&Nav_Section_Id=824&Catalog_Id=6&Product_Id=175076&Merchant_Id=1&sts_cid=3
GIORGARAS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 ευχαριστώ φίλε αλλά για ακρίβεια θα με ενδιέφερε αν υπήρχε μαγαζί που να πουλάει μαζικά όπως cd (γιατί μπορεί να πάρουν και 300 δισκέτες) αν και γνωρίζω ότι δεν πρέπει να υπάρχει τέτοιο μαγαζί.
alfas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 An meneis a8hna Kasetoemporikh stoa aiolou a8ina h Diskimpex amfi8eas!!8a breis!!
GIORGARAS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Ευχαριστώ αλλά δεν θα κατέβω τόσο σύντομα Αθήνα. Μάλλον απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί για να παραγγείλω από site. Δεν πειράζει. Ευχαριστώ πολύ πάντως!
Dark_son20 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 h Diskimpex stelnei kiolas tha psakso to filadiaki tis pou exw na sto stilo an einai
theo37 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Ευχαριστώ αλλά δεν θα κατέβω τόσο σύντομα Αθήνα. Μάλλον απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί για να παραγγείλω από site. Δεν πειράζει. Ευχαριστώ πολύ πάντως! Γιατί ρε φίλε δεν έχει μαγαζιά στα Iωάννινα?
Dark_son20 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 avrio tha paw gia promithia DVD ara avrio mesimeraki tha exeis kai oti stixia xriazese
GIORGARAS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Ευχαριστώ αλλά δεν θα κατέβω τόσο σύντομα Αθήνα. Μάλλον απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί για να παραγγείλω από site. Δεν πειράζει. Ευχαριστώ πολύ πάντως! Γιατί ρε φίλε δεν έχει μαγαζιά στα Iωάννινα? Εννοείται ότι έχει μαγαζιά αλλά έψαχνα καλύτερα για μαγαζί που να κάνει καλή τιμή. πως κάνουν στα cd,dvd καλύτερη τιμή αν πάρεις πάνω από 150 ας πούμε. Αν πάω σε ένα μαγαζί εδώ δεν θα μου κάνει καλύτερη τιμή. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά.
billpeppas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 ela file. plaka ekana sto 1o post. Whatever. H kalyterh timh pou tha pareis einai sthn Disk Impex. Epishs kanoun apostolh opoudhpote , opote mporeis aneta na pareis apo ekei.
GIORGARAS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Ευχαριστώ πολύ, θα δώσω το τηλέφωνο της Disk Impex στον φίλο μου και να πάρει όποτε χρειαστεί να αγοράσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.