Προς το περιεχόμενο

Μαγαζί για αγορά δισκετών

GIORGARAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ένας φίλος μου είπε να του βρω δισκέτες για αγορά (φαντάζομαι πάνω από 100 τεμάχια ίσως και παραπάνω). Μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποιο μαγαζί;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

φίλε προφανώς το Link είναι πλάκα. Τέλος πάντων δεν θα το σχολιάσω αλλά για να ξέρεις οι δισκέτες θα μοιραστούν σε φοιτητές και το μέγεθος τους είναι αρκετό για αυτά που θέλουν να βάλουν. Υπάρχουν και dvd-rw και cd-rw.

Δημοσ.

ευχαριστώ φίλε αλλά για ακρίβεια θα με ενδιέφερε αν υπήρχε μαγαζί που να πουλάει μαζικά όπως cd (γιατί μπορεί να πάρουν και 300 δισκέτες) αν και γνωρίζω ότι δεν πρέπει να υπάρχει τέτοιο μαγαζί.

Δημοσ.

Ευχαριστώ αλλά δεν θα κατέβω τόσο σύντομα Αθήνα. Μάλλον απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί για να παραγγείλω από site. Δεν πειράζει. Ευχαριστώ πολύ πάντως!

Δημοσ.
Ευχαριστώ αλλά δεν θα κατέβω τόσο σύντομα Αθήνα. Μάλλον απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί για να παραγγείλω από site. Δεν πειράζει. Ευχαριστώ πολύ πάντως!

Γιατί ρε φίλε δεν έχει μαγαζιά στα Iωάννινα?

Δημοσ.

Γιατί ρε φίλε δεν έχει μαγαζιά στα Iωάννινα?

Εννοείται ότι έχει μαγαζιά αλλά έψαχνα καλύτερα για μαγαζί που να κάνει καλή τιμή. πως κάνουν στα cd,dvd καλύτερη τιμή αν πάρεις πάνω από 150 ας πούμε. Αν πάω σε ένα μαγαζί εδώ δεν θα μου κάνει καλύτερη τιμή. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...