karib Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Ποιες εφημερίδες (αθηναικος τυπος-πανελληνια κυκλοφορια) έχουν ένθετα πληροφορικής, σε τακτική βαση(πχ εβδομαδιαια)? Εγω γνωριζω για την ημερησια του Σαββατου. Αλλα περιοδικα (εκτος πληροφορικης-αυτονοητο), ή εφημερίδες?
ekkli Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 πληροφορικής ακριβώς δεν είναι, αλλά είναι πολύ καλό το ένθετο νέων τεχνολογιών του κυριακάτικου βήματος (science), δεν είναι στο ίδιο στυλ με ημερησία (που κατ'εμένα είναι λίγο χάλια), έχει πιο πολύ να κάνει με τις εξελίξεις σε όλες τις θετικές επιστήμες. επίσης και η ελευθεροτυπία είχε ξεκινήσει με φιλοδοξίες ενα ένθετο πριν 5-6 χρόνια που ήταν καθαρά πληροφορικής. ήταν αρκετά καλό, 8 σελίδες και για την εποχή του μπροστά. σήμερα έχει καταντήσει δισέλιδο κάθε τετάρτη..... αυτά ξέρω εγώ karib,
karib Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 σήμερα έχει καταντήσει δισέλιδο κάθε τετάρτη..... To σημειωσα αυτο λοιπον.
karib Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Παντως μαλλον υπαρχει ...ανομβρια στον ελληνικο τυπο απο σελιδες πληροφορικής. Ουσιαστικά η ημερησια μας εχει μεινει και αυτη το εχει υποβαθμισει πολυ το ενθετο του σαββατου. Σημεία των καιρών μαλλον.
ekkli Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 το αντίθετο θα έλεγα karib, απλά τα έχουνε απλώσει πολύ, εννοώ ότι πάνε να τα κάνουνε πιο απλά για το πολύ κόσμο και όχι για μας... παραδειγματικά να αναφέρω ότι και το έθνος και τα νέα σχεδόν κάθε μέρα έχουνε κάποια στήλη που παρουσιάζουνε από παιχνίδια μέχρι dvd και εντυπωσιακά γκάτζεντς
karib Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Εννοεις δεν ειναι με την μορφη ενθετου αλλα σαν ενα φυλλο μες την εφημεριδα.
ekkli Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι εφ'όσον είμαστε κάθε μέρα ιντερνετ, τι τον θέλουμε τον γραπτό τύπο (όσον αφορά την πληροφορική μιλάω πάντα) ? έχω βαρεθεί να βλέπω νέα στις εφημερίδες ή στο (πάλαι ποτέ) pc-mag που τα έχω δει στην οθόνη του πισιού μου κάνα μήνα πριν...
karib Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Παντως ακομη κι η ημερησια το εχει υποβαθμισει το ενθετο της. Παλια ηταν πιο πλουσιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.