bazil63 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Φίλε Daredevil πράγματι ελληνικά xp έχω.Το πρόβλημα είναι πως δεν επιλέγεις τον φάκκελο που θα το σώσεις.Αυτό που λές το δοκίμασα κάνοντας rename το φάκκελο,αλλά τίποτα.
stone Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Το ιδιο πρόβλημα είχα και εγω αφού ο αρχικός φάκελος για να αποθηκέυονται τα saves ήταν Τα έγγραφα μου.Πολύ απλά άλλαξα το path και το έκανα C:
nautilus7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δηλαδή το ήδη σωσμένο παιχνίδι που ξεκίνησα χθες το πετάω; Έπαιζα 3 ολόκληρες ώρες και τώρα το μπούλο; Το πρόβλημα αυτό συμβαίνει και σε γνήσια κόπια του παιχνιδιού ή μόνο σε πειρατική; (εγώ έχω πειρατική). Λέτε να φταίει το crack; *Και μια εικόνα για όσους δεν ξέρουν...
bazil63 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Αυτή την εικόνα έχω κι εγώ.Πιθανόν να συμβαίνει γιατί έχω 4 χρήστες.Το παιχνίδι που έσωσες θα το δείς με τον explorer αλλά δεν θα μπορείς να κάνεις load.
nautilus7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Το ιδιο πρόβλημα είχα και εγω αφού ο αρχικός φάκελος για να αποθηκέυονται τα saves ήταν Τα έγγραφα μου.Πολύ απλά άλλαξα το path και το έκανα C: ΔΕΝ μπορώ να επιλέξω το φάκελο που θα το σώσω !!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
stone Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Ξαναπαιξε και σωσε το παιχνίδι στο C:.Αν δεν μπορείς να επιλέξεις ούτε το folder όταν θα κάνεις SAVE GAME AS... τότε δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Επαναλαμβάνω οτι στο δικό μου ήταν deafault folder για τα saves το "Τα εγγραφα μου".Το έκανα C: και λύθηκε το πρόβλημα.Το screenshot που έχεις βάλει είναι απο το load και όχι απο το save as...
nautilus7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Το ίδιο ακριβώς screenshot είναι και για το save as, οπότε το πρόβλημα παραμένει. Έχεις αυθεντικό CD ή όχι;
stone Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Όχι δεν είναι αυθεντικό αλλά σε μένα λύθηκε πολύ εύκολα το πρόβλημα.Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει στο δικό σου.
nautilus7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Αγόρασες μαιμού CD που είχε το crack μέσα ή βρήκες εσύ από το internet; Αν το βρήκες στο net, σε ποιο site; Τι μέγεθος έχει το crack που έχεις; Αυτό που έχω εγώ (http://www.gamecopyworld.com) είναι 12 ΜΒ και το A-ray scanner λέει ότι έχει προστασία safedick 3.20. Λίγο περίεργο για crack, έτσι;
bazil63 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Eγώ το πρόβλημα το έχω με το γνήσιο.Πιστεύω ότι το πρόβλημα δεν είναι του παιχνιδιού, αλλά των ΧΡ, σε ελληνικά.
makpol4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Eγώ το πρόβλημα το έχω με το γνήσιο.Πιστεύω ότι το πρόβλημα δεν είναι του παιχνιδιού, αλλά των ΧΡ, σε ελληνικά. exv to ayuentiko ειχα προβλημα με το save και το ελυσα ως εξης πρωτα κανεις ονομα χρηστη στα ελληνικα xp ME ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ meta κανεις ενα φακελο saved games στο φακελο που ειναι το παιχνιδη και πλεον δεν υπαρχει κανενα προβλημα......σε αυτον το φακελο σωζεις τα παιχνιδια ......αυτα .... φοβερο το παιχνιδι πολυ βελτιωμενο........
nautilus7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Φίλε μου makpol4 αν θες ξαναγράψτα λίγο πιο αναλυτικά γιατί δεν κατάλαβα τίποτα.
makpol4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Φίλε μου makpol4 αν θες ξαναγράψτα λίγο πιο αναλυτικά γιατί δεν κατάλαβα τίποτα. στο φακελο που ειναι το παιχνιδη φτιαξε ενα φακελο saved games και σε αυτον σωζε τα παιχιδια μετα οταν θελεις να κανεις load πας σε αυτον τον φακελο στα saved games kai το φορτωνεις...... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΧΡΗΣΤΗΣ ΣΤΑ WINDOWS XP PRO ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ....
whiteman7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 diladi tora ta xanaegrapse pio analytika? paidia to paixbnidi einaia yti ti stigmi to koryfaio football manager perimenoume to championship
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.