kotlid Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Pos kano unzip splitted arxeia? patao extract kai mou vgazei ena minima Please insert disk number 1 of the spanned zip file into drive c: vazo ta arxeia sto c kai mou vgazei the diskette in drive c: is labeled''',winzip expected ''PKBACK#001'' Do you want to use itr anyway? kai meta mou vgazei error
ahristos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μην αντιγράφεις τα αρχεία στον σκληρό δίσκο. Κάντο κατευθείαν από τις δισκέτες. Βάλε στη μονάδα δισκέτας A:\ την τελευταία της σειράς και αυτό θα σου ζητήσει την πρώτη (PKBACK#001) και θα αρχίσει την εξαγωγή στο φάκελο που θα του καθορίσεις.
Papajohn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Βαλε όλα τα αρχεία στον ίδιο φακελο, εχουν όνομα ***.zip, ***.z01 ως ***.z04. Τρεξε το zip και θα αποσυμπιεστούν.
sotris99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Βαλε όλα τα αρχεία στον ίδιο φακελο, εχουν όνομα ***.zip, ***.z01 ως ***.z04. Τρεξε το zip και θα αποσυμπιεστούν. Κάνεις λάθος φίλε...
Papajohn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 ??! Μα εγω του έχω στείλει τα αρχεία και έτσι ακριβως τα αποσυμπίεσα!!
kotlid Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 re paideia ta evala kai sto idio fakelo kai se disketes kai den leitourgei otan vazo tin teleytaia disketa mou zitaei tin proti tin vazo kai den kanei tipote mou ksanazitaei tin disketa
Papajohn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Βρε έκανες rename το πρωτο αρχειο;; Έχω την εντύπωση πως έχει λάθος καταληξη!!
ahristos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Μα με ποιό πρόγραμμα το συμπίεσες και σου έβγαλε καταλήξεις .z01, .z02 κλπ; Το winzip ονομάζει τα αρχεία σε κάθε δισκέτα με το ίδιο όνομα ακριβώς (οπότε δεν μπορείς να τα βάλεις στον ίδιο φάκελο) και καταλαβαίνει ποιό νούμερο είναι από την ονομασία που δίνει στη δισκέτα PKBACK#001, PKBACK#002 κλπ.
Papajohn Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δεν έχω συμπιέσει εγω το πρόγραμμα. Απλα του εδωσα ένα λινκ που μου είχε δωσει εδώ ενα αλλο μελος το οποίο είχα κατεβάσει εγω και δουλευε! Μια μικρη σημείωση, εγω το έκανα unzip με το winrar...
ahristos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Καθόλου μικρή σημείωση. Το Winrar καταλαβαίνει όλους τους τύπους συμπίεσης που υπάρχουν, ενώ το Winzip ούτε καν splitting των αρχείων δεν μπορεί να κάνει εκτός αν θέλεις να τα μοιράσεις σε δισκέτες (spanning). Οπότε kotlid κάντο με το Winrar.
kotlid Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 to ekana me to winrar kai petixe youxou youxou epitelous seuxaristo poli papajohn kai olous piadeia pao na tyo rythmiso tora eyxaristo!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.