teri_vti Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Paidia gia mia ati 9800pro 128mb poia marka proteinete? uparxei kapoia pou prepei na apofugo?? MSI , Saphire , Gigabyte
lthanasis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 εγώ θα πρότεινα (από ότι ακούω δηλαδή) μια Sapphire ή και Club3d άμα βρεις.
MadSurfer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Egw pantos den exw kanena provlhma apo thn Club 3D pou exw
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 ego tha protina kati apo HERCULES , 3D Prophet 9800 pro .
Ailuros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 ego tha protina kati apo HERCULES , 3D Prophet 9800 pro . Πουλάνε ακόμα Hercules; Είναι αρκετά ακριβότερες από τις άλλες, όπως και οι Αsus βέβαια. Γενικά με τις Radeon, αν κάποιος αδιαφορεί για τον χρόνο εγγύησης η ποιότητα κατασκευής δεν διαφέρει ουσιαστικά μιας και οι περισσότερες κατασκευάζονται πλέον από την Sapphire ή Gigabyte. Διαφορές υπάρχουν μόνο στις μνήμες και εκείνους που τους ενδιαφέρει ο υπερχρονισμός της μνήμης εν τέλει. Αν κάποιον δεν το ενδιαφέρει τόσο ο χρόνος εγγύησης ή ο υπερχρονισμός της μνήμης, καλύτερα θα ήταν να πάρει ότι φθηνότερο βρει στην αγορά.
thantalos1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Η POWERCOLOR 9700 PRO AIW που έχω εδώ και ενάμιση χρόνο δεν είχε ποτέ προβήματα υπόψιν ότι η καρτα δεν έχει πανω της τιποτα που να γραφει POWERCOLOR .
GIA_Blackmore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 ego exo club3d...oxi oti exo kapoio provlima me auti ..alla to sistima psiksis den einai kai to kalitero.Genikos to o/c de to antexei ...kai an tin flashareis gia xt tha gemiseis artifects.... toulaxiston ego auto pira.An endiaferese gia o/c se xt , psakse na vreis Vivo ,tin eixe to e-shop gia ena diastima.
Psycho13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Pantos ego protino i asus i hercules...Prepei na episimano pantos oti prepei na prosexeis kai provlimata tixon asimvatotitas..
talos_2002 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Τη φθηνότερη. Όλοι χρησιμοποιούν το ίδιο reference design, ίδια bios που τους προμηθεύει η ΑΤΙ και οι περισσότεροι έχουν και την ίδια ψύκτρα. Δεν θα χρειαστείς άλλη αν δεν υπερχρονίσεις την κάρτα. Δεν προτείνω Ηercules. Αν τη βρεις θα είναι μάλλον ακριβότερη, αλλά κυρίως επειδή η εταιρία παράτησε το τμήμα γραφικών. Σε περίπτωση που πάθει κάτι η κάρτα σου πιθανότατα να μην έχεις υποστήριξη από την εγγύηση.
nikos_13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΜΙΑ CLUB 3D ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΧΩ ΜΙΑ 9800XT ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ 510/407
LEFteriz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 προτείνω κι εγώ Club3d (έχω μια 9800προ υπερχρονισμένη χωρίς προβλήματα)
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Egw exw Gigabyte kai kanena problhma.. Gia MSI akousa kati problimata xwris proswpikh empeiria
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.