Nitrous18 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 koitaga sto play.com gia memory gia ps2 pou thelo na paro mia kai eida oti exei kati imitasion me 16 mb mnimi diplasia apo tin kanoniki sta 21euro, kai thelo na sas rotiso mipos tin exei dokimasei kaneis? an douleuei kala sas parousiazei problimata, aksizei? i na paro tin kanoniki. to play.com einai aksiopisto stis agoropolisies? se poses meres ta stelnoun stin ellada.
sotris99 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Πρώτον το http://www.play.com είναι πάρα πολύ αξιόπιστο όσον αφορά τις αγορές. Έχω παραγγείλει many! many many times από εκεί και τα δέματα κάνουν 4 - 7 ημέρες να έρθουν. Για την κάρτα τώρα το ps2 είναι λίγο επιλεκτικό στις κάρτες μνήμης και δεν πολυγουστάρει τις μαιμούδες. Εξάλλου μιλάμε για 8 - 16 megabyte και όχι 128 kilobytes που ήταν οι κάρτες του psone. Όπως και ναχει η επιλογή είναι δική σου.
wilmott Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι είναι φοβερά αξιόπιστο και συνεπές.Εμένα τα πακετάκια μου έρχονται σε 7 ημέρες ακριβώς ούτε μια μέρα πριν ούτε μετά....!
Icecut Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 egw sou proteinw na dwseis 30 eurw kai na pareis mia original kai na mh tsiggouneuteis 9 eurw kai na pareis maimou dioti an exeis provlhma 8a thn peta3eis kanonika!
Nitrous18 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 ok thanks paides paragkila tin original
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.