Προς το περιεχόμενο

Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία»

wizeman1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Σε μας το λες ?

Εμείς το ξέρουμε.

Ο υπόλοιπος κόσμος, όμως, τα Σκόπια τα ξέρει (έστω άτυπα) ως "Μακεδονία".

:X :X :X

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Edw ta "aderfia" mas oi rwsoi kai oi serboi, anagnwrisan to polue8niko ektrwma ws macedonia, prwtoi, prin 10 kai 12 xronia. Aporw pws oi amerikanoi arghsan toso...

Elpizw na mhn paizetai kati polu asxhmo, apo pisw, me auth thn energeia, twra....

Δημοσ.
Edw ta "aderfia" mas oi rwsoi kai oi serboi' date=' anagnwrisan to polue8niko ektrwma ws macedonia, prwtoi, prin 10 kai 12 xronia. Aporw pws oi amerikanoi arghsan toso...

Elpizw na mhn paizetai kati polu asxhmo, apo pisw, me auth thn energeia, twra....[/quote']

Αααακριβώς!

Τί ακριβώς σας ενόχλησε τώρα με την Αμερική; Πράγματι άργησε.

Αυτό είναι τόοοοοσο παλιά ιστορία και ένα παιχνίδι εδώ και χρόνια χαμένο...

Όσο και να φωνάξουμε πλέον, δεν βλέπω να έχει καμιά αξία... :(

Δημοσ.

grnrg, oi boreioelladites de koimountai ka9olou .... as einai kala o Mhtsotakhs me ekeinh thn istorikh tou frash : "se deka xronia 9a to exoume 3exasei". Kai profanws h upoloiph ellada koimotan giati 9a h3eres oti eginan arketes poreies kai diamarturies gia to zhthma .....

Eimaste polu pisw se e3wterikh politikh genikws. Apla o Ellhnas den exei lusei ta problhmata ta ka9hmerina pou ton apasxoloun kai den exei oute to xrono oute to kouragio gia na asxolh9ei me auta pou einai makropro9esma xwris bebaia auto na shmainei oti 9a prepe na einai adiaforos.

Δημοσ.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Όχι ολόκληρη όμως, και αυτό δεν μπόρεσαν ποτέ να καταλάβουν κάποιοι, με αποτέλεσμα να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε

Δημοσ.

και με πια αρμοδιότητα το 'αναγνώριζε' ξερουμε; ΟΧΙ. στο τέλος τέλος να κι αν το αναγνώρισε να κι αν δεν το αναγνώριζε. Δυστυχώς ήταν κοινό μυστικό οτι κάποτε θα γινόταν. Δηλαδή το ΠΓΔΜ δεν ήταν υποτιμητικό; Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας;;; Ενα και το αυτό. Αυτό που γουστάρω τώρα είναι οτι στη βόρεια Ελλάδα θα γίνει κόλαση... Απο πορείες και τέτοια εννοώ... είδωμεν...

Δημοσ.

Όχι ολόκληρη όμως, και αυτό δεν μπόρεσαν ποτέ να καταλάβουν κάποιοι, με αποτέλεσμα να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε

Πόσο δίκιο έχεις...

Όταν μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο ο Τίτο έδινε το όνομα Μακεδονία στο κομμάτι αυτό της ομοσπονδίας της Γιουγκοσλαβίας, εμείς απαντούσαμε ότι δεν είναι Μακεδονία, είναι Γιουγκοσλαβία...

Επίσης, από την διάλυση και μετά "λύνουμε" το "πρόβλημα" με διμερείς επαφές... (λέμε τώρα). Ακριβώς έτσι έχουμε λύσει πολλές διαφορές με άλλους γείτονές μας. Περιμένουμε πολλά να γίνουν από μόνα τους χωρίς πολλές φορές να έχουμε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο δράσης (διπλωματικής και όχι στρατιωτικής εννοώ).

Επίσης, για πόσα χρόνια μια χώρα μπορεί να ονομάζεται "Πρώην.... κλπ".?

Στα συλλαλητήρια ήμουν και εγώ εκεί, και είχα ακραίες απόψεις τότε αλλά μεγαλώνοντας και βλέποντας τα πράγματα πιο ψύχραιμα και διαβάζοντας περισσότερο, άλλαξα άποψη. Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει η κατάληξη, αλλά ήταν θέμα χρόνου. Τώρα όσο για την Θράκη που αναφέρθηκε, δεν μας ενοχλεί που Θράκη (σαν γεωγραφική περιοχή) έχουμε και εμείς και η Τουρκία. Βεβαίως η Τουρκία είναι τεράστια χώρα οπότε δεν νομίζω ποτέ να ενδιαφερόταν να ονομαστεί Θράκη, αλλά η ΠΓΔΜ δεν είναι και τόσο μεγάλη...

Αυτά τα ολίγα, μπορεί και να κάνω λάθος, ο χρόνος θα δείξει...

Δημοσ.

Εγω λυπαμαι γιατι ημουν στην τεραστια εκεινη πορεια....Μια πορεια που τελικα εγινε για τις εντυπωσεις... :(

Ντρεπομαι ομως για αυτους τους α...........πολιτικους που εχουμε....ολα τα στερητικα που προσθετει το α..σε ολα τα επιθετα τα εχουν...

Αλλα μηπως μας αξιζουν τελικα οι πολιτικοι που εχουμε...?

Μηπως εμεις πρωτοι δεν βολεψαμε τα παιδια μας για να παρουν μια θεση στο δημοσιο .....ενα καλυτερο κρεβατι σε νοσοκομειο....? Εμεις δεν δωσαμε κατι παραπανω στο ΚΤΕΟ για να περασει το αμαξι μας...? και πολλα πολλα αλλα....

Εμεις δεν τους ψηφισαμε ? Καλα να παθουμε...........Στη Χωρα της παγαποντιας , του ρουσφετιου και της μιζας....που εμεις ομως δεν κανουμε ΤΙΠΟΤΑ να το αλλαξουμε....

Εδω δεν νοιαζονται για την υπογεννητικοτητα ....το Νο1 προβλημα της χωρας...θα τους νοιαξει η Μακεδονια....?

Παντου το βριζω το κ΄λ....κρατος.....γιατι συνανταω καταστασεις.....που σε βγαζουν εξω φρενων πραγματικα στη καθημερινοτητα....

Λυπαμαι πολυ γιατι ειμαι Μακεδονας...και δεν μπορω να διανοηθω οτι ειμαι "συμπολιτης¨" με καποιον Vuksevic....ή Maxevski.....

Δημαγωγοι , Αλητες......Λαικιστες......

Τα πηρα ασχημα...και συγνωμη που ξεφυγα εκτος θεματος....

Μια ειναι η ελπιδα που βλεπω στο μελλον.....Η μορφωση....Και ολο και πιο συχνα τελευταια συνανταω μορφωμενους και με κριτικη σκεψη ανθρωπους.... :)

Ας ελπισουμε να αλλαξει αυτο κατι στο μελλον...

Δημοσ.

Λυπαμαι πολυ γιατι ειμαι Μακεδονας...και δεν μπορω να διανοηθω οτι ειμαι "συμπολιτης¨" με καποιον Vuksevic....ή Maxevski.....

Σώπα καλέ... Δεν τα έμαθες; Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική. Ποιός στα έμαθε λάθος βρε Γρηγόρη;

Έλληνες το λένε και το υποστηρίζουν... Τί περιμένεις από Αμερικάνους, Σκοπιανούς, κλπ;

Μια ειναι η ελπιδα που βλεπω στο μελλον.....Η μορφωση....Και ολο και πιο συχνα τελευταια συνανταω μορφωμενους και με κριτικη σκεψη ανθρωπους....

Εγώ πάλι, δυστυχώς, συναντώ πολύ συχνά ανθρώπους που έχουν για όλα μια άποψη. :?

Όσο για κριτική σκέψη και μόρφωση... Ας μην το κάνουμε θέμα τώρα... :roll:

Δημοσ.

The_player, exeis dikio se polla pou les, omws to oti sunantas perissotero oso megalwneis morfwmenous einai giati fantazomai oti eisai kai su morfwmenos kai epidiwkeis sunanastrofes me autous. Dustuxws omws to oti esy sunanastrefesai me autous, de shmainei oti einai kai polloi :( mallon polu ligoi eimaste (na painepsw ligo kai to spiti mou e?). Egw ti na pw pou eimai apogonos makedonomaxou ....? An rwthseis enan skopiano ti gnwmh exei 9a sou pei oti 9elei na exei kales sxeseis kai pswmi na trwei .... omws epeidh einai amorfwtos exei mia hgesia pou pisteuei oti to onoma ths xwras 9a alla3ei kai thn katastash ths ... De 9elw na upobibasw thn katastash ka9olou, alla ola ta xe h Mariwri, to onoma th xalase? Prepei na sobareutoume san e9nos kai gia na ginei auto prepei na ekleksoume sobarous kai MORFWMENOYS an9rwpous me idanika. oxi auta ta partalia pou afhnoume panw tous tis tuxes mas .....

Filika panta :)

Δημοσ.

εγω προσπαθωντας να βρω κατι θετικο στην επανεκλογη του μπους σκεφτομουν οτι τουλαχιστον αυτα θα ειναι τα τελευταια 4 χρονια ...μετα δεν εχει αλλο ...αμ δε...εκανα λαθος...χθες διαβασα σε 3ενο σαιτ οτι ο πιο δημοφιλης και μεγαλο φαβορι για διαδοχος του wbush ειναι ο JEF BUSH δηλαδη ο αδερφος του !!!! :shock: :shock: :shock:

ημαρτον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...