tzoykas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 :) "Auto, to pisteuw ...." (Astunomos Mpekas, Xarry Klynn, Alaloum). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios1973 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 sory dokimi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagouras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 gia xanthi xerei mhpws kaneis an poyloyntai poythena ta taio yuden? oso gia ta intenso 4x ti exete na peite? einai kala? xrhsimopoiw ayta kai ta tdk.. alla ta tdk exoyn diplasia timh... 1e env ta intenso molis 0.48e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Παιδια επαιρνα τα Ridisc 4x (by Ritek -= G04 =- ) απο το γνωστο μαγαζι στην Θεσσαλονικη (ΕΧΤΡΑ) προς 0.50 ευρω. Αποδεδειγμενα απο τα καλυτερα (αν οχι το καλυτερο) DVD-R δισκακι!!!! Σημερα πηγα να παρω γιατι μου τελειωσαν και ειπε οτι δεν εχει 4χ αλλα εχει τα καινουργια Ridisc 8χ στην ιδια τιμη (0.50 ευρω το ενα)..Το θεμα ειναι, ειναι το ιδιο καλα οσο τα παλιοτερα 4χ? Εγω εχω το Pioneer 106D που γραφει μονο 4χ οποτε σε αυτη την ταχυτητα θα τα γραφω... Με το DVD Identifier ειδα οτι εχουν τα ακολουθα... --------------------------------------------------------------------------- Unique Disc Identifier : [DVD-R:TTG02] --------------------------------------------------------------------------- Disc & Book Type : [DVD-R] - [DVD-R] Manufacturer Name : [TDK Corp.] Manufacturer ID : [TTG02] Disc Application Code : [unrestricted Use : Consumer Purpose] Recording Speeds : [1x , 2x , 4x] [6x And Higher Might Not Always Be Detectable] Blank Disc Capacity : [2,298,496 Sectors = 4,489.3MB = 4.38GB (4.71GB)] --------------------------------------------------------------------------- [ DVD Identifier - http://DVD.Identifier.CDfreaks.com ] --------------------------------------------------------------------------- Ξερει κανεις αν ειναι καλα ή εχει αντιμετωπισει καποιος προβληματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 katse re c kavalioti. otan les ta kalytera apodedeigmena pou akribws basizesai? kai egw ta Ritek G04 xrhsimopoiousa kai eimai apolita eyxaristimenos alla ta TY apo e-shop mou aresoune ena tick parapanw. to mono kako sta TY einai oti argoun na diabastoun se copy apo DVD se HDD kai me to Sony DVD-Rom pou exw alla kai me to NEC 3500. alla mono kai mono oti pairneis poiothta TY me 35 lepta to ena kai grafontai 8x (malista mia partida graftike 16x) nomizw ta katatasei sti koryfh! gnwmh mou panta! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gntelmp Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Και 'γω πήρα Ridisk 8x και μου βγάζει Unique Disc Identifier : [DVD-R:TTG02]. Απ'ότι ξέρω το TTG02 είναι για τα TDK. Δηλαδή τα Ridisk έχουν επίστρωση TDK? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagouras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 ekana to antistoixo test kavalioth sta intenso dvd+r 4x kai eixa ta parakatw apotelesmata: --------------------------------------------------------------------------- Unique Disc Identifier : [DVD-R:TTG02] --------------------------------------------------------------------------- Disc & Book Type : [DVD+R] - [not available] Manufacturer Name : [Moser Baer India Ltd.] Manufacturer ID : [MBIPG101] Media Type ID [R03] Disc Application Code : [General Purpose] Recording Speeds : [1x , 2.4x , 4x] Blank Disc Capacity : [2,295,104 Sectors = 4,482.6MB = 4.38GB (4.70GB)] --------------------------------------------------------------------------- [ DVD Identifier - http://DVD.Identifier.CDfreaks.com ] --------------------------------------------------------------------------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 katse re c kavalioti.otan les ta kalytera apodedeigmena pou akribws basizesai? Παντα σε προσωπικες εμπειριες και σε εμπειριες δεκαδων αλλων insomniacs που χρησιμοποιουμε τα συγκεκριμενα DVD κατα κορων. Δεν ειπα οτι τα αλλα δεν ειναι καλα, οτι βολευει τον καθενα... Αλλωστε ξερω παιδια που δινουν 2.5 ευρω για 1 DVD γιατι απλα φοβουνται τα αλλα... Εχω γραψει εκατονταδες RiDisc οποτε νομιζω οτι μπορω να εχω μια καποια αποψη. Απο οτι διαβασα και απο αλλους, σιγουρα τα ΤΥ ειναι καλα, αλλωστε ειναι χρονια στο κουρμπετι η συγκεκριμενη εταιρια... Απλα εμενα με βολευει να πηγαινω στο μαγαζι που το εχω κοντα και να τα παιρνω προς 50 λεπτα το ενα παρα να παραγγελνω απο eshop καθε λιγο και λιγακι και να χρεωνομαι και εξοδα αποστολης και να περιμενω και μερες να ερθουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panxris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Παιδια για φοιτητες στην Πατρα παντως προτεινω τα Samsung DVD-R 4X σε 25αδα απο ΜΑΚΡΟ (μπαινεις με πασο) σε τιμη μολις 11.21 ευρω! Δυστυχως ακομη δεν εχω γραψει καποιο αλλα τι διαολο η Samsung βγαζει και συσκευες εγγραφης και ειναι γνωστη μαρκα δε νομιζω να ναι πατατα. 44 λεπτα το ενα δηλαδη.Παντως το NEC 3500AG 2.18 firmware μου δε βγαζει επιλογη 8Χ σε αυτα αλλα ειναι οτι οικονομικοτερο εχω δει εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Παρήγγειλα με έναν φίλο μία 80άδα ΤΥ +R 4x από e-shop την προηγούμενη εβδομάδα. Στα 4 πρώτα που έγραψα τα αποτελέσματα ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, μακράν τα καλύτερα που έχω γράψει μέχρι τώρα, ακόμη κι από τα TDK001. Όσοι θέλουν, ας ρίξουν μια ματιά και κυρίως όσοι έχουν LiteOn 451/851/812/832. Δεν τα βάζω ως img για να μην βαρύνει το thread: http://briefcase.pathfinder.gr/file/algida79/26144/344461 http://briefcase.pathfinder.gr/file/algida79/26144/344462 http://briefcase.pathfinder.gr/file/algida79/26144/344463 http://briefcase.pathfinder.gr/file/algida79/26144/344464 Χτυπήστε τα άφοβα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 parsifal, κι εγω με TY δουλευω. Πολυ ευχαριστημενος. Για πες μου πως ενθουσιαστηκες τοσο πολυ κι εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 parsifal, κι εγω με TY δουλευω. Πολυ ευχαριστημενος. Για πες μου πως ενθουσιαστηκες τοσο πολυ κι εσυ? Τη στιγμή που σύγκρινα τα KProbe scans που πόσταρα με παλιότερα που έχω από Princo -R 4x (δε θυμάμαι ID, και ούτε θέλω να θυμάμαι το συγκεκριμένο!), RiDisc -R 4x (RITEKG04), Verbatim +R 4x (MCC002), TraxData +R 4x και ARITA +R 4x και SONY +R 4x (RICOHJPNR01), TDK +R 4x (TDK001), PHILIPS +R 4X (RITEKR02). Αυτά είναι πάνω-κάτω τα δισκάκια που έχω δοκιμάσει ως τώρα. Αν και στο CDFreaks οι ειδήμονες των LiteOn υποστηρίζουν πως τα RICOHJPNR01 είναι τα πιο ποιοτικά για ταίριασμα με LiteOn drives, σ'εμένα αυτά ήρθαν 2α μετά τα TY. Το μόνο μειονέκτημα που έχουν τα ΤΥ nologo είναι όχι βέβαια το logo που λείπει (ποιός το χ...; ) αλλά ότι υστερούν σε φινίρισμα. Ακόμη κι έτσι όμως, είναι πολύ καλύτερα από κάτι Princo κλπ. που τα βλέπεις, είναι έτοιμα να ξεφλουδιστούν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 ego eho dokimasei Bulkpaq ta portokali mia hara einai kanena provlima paizoun kai horis provlima kai sto ps2 ola kala se 4x einai ftina kapos apo ta verbatim kai kamia fora ta hrisimopoio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Το θεμα παιδια ειναι αν οι εγγραφες σας θα παιζουν και μετα απο χρονια. Τι να το κανω να κερδισω 5 λεπτα του ευρω και να χασω το videos σε dvd απο την παιδικη ηλικια του γιου μου, οι τις φωτο με τις εκδρομές μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios1973 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Το θεμα παιδια ειναι αν οι εγγραφες σας θα παιζουν και μετα απο χρονια.Τι να το κανω να κερδισω 5 λεπτα του ευρω και να χασω το videos σε dvd απο την παιδικη ηλικια του γιου μου' date=' οι τις φωτο με τις εκδρομές μου![/quote'] sostos :wink: exo grapsi pano 300 tayio yuden kai mexri tora den exo to paramikro provlima Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα