nassosxlvbros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Καλημερα! νεος σαν μελος και ασχετος αρκετα...εχω μια ερωτηση,αντε δυο: να αλλαξω καρτα γραφικων με μια της προκοπης;εχω την tnt nvidia riva 32 tv out σε athlon 1700xp gigabyte 7vtxe,40hdd,256ddr memory,και ΧΡ... απο μνημη να ανεβω; ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 "να αλλαξω καρτα γραφικων με μια της προκοπης;" Αν παίζεις παιχνίδια , ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ Αν όχι , δεν βρίσκω τον λόγο. Μνήμη πλέον τα 512MB θεωρούνται λίγα , και το 1GB έχει γίνει σχεδόν standard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzoulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Καλώς όρισες, στον τομέα της κάρτας γραφικών δεν θα διαφωνήσω με τον billpepas όσο για τη μνήμη, δώσε λίγο να γίνει 512(που επίσης συμφωνώ ότι δεν είναι πολλά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Καλημερα! νεος σαν μελος και ασχετος αρκετα...εχω μια ερωτηση' date='αντε δυο:να αλλαξω καρτα γραφικων με μια της προκοπης;εχω την tnt nvidia riva 32 tv out σε athlon 1700xp gigabyte 7vtxe,40hdd,256ddr memory,και ΧΡ... απο μνημη να ανεβω; ευχαριστω προκαταβολικα[/quote'] Καλώς τον Μνήμη σαφώς θέλεις πιο πολύ για τα ΧΡ και να μην παίζεις παιχνίδια (όπως είπαν και τα παιδιά). ΄Οσον αφορά για τα παιχνίδια τώρα, επειδή ο επεξεργαστής σου είναι και αυτός κάπως αδύναμος, δεν θα σου συνιστούσα κάτι παραπάνω από μια 9600PRO ή 9600ΧΤ. Λογικά αν κάνεις τις αγορές σου έξυπνα δεν θα σου στοιχίσει πάνω από 200-250 μια κάρτα γραφικών συν επιπλέον μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.