CyberWalker Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Μετά από μια σειρά πολλών προβληματικών εγκαταστάσεων και πολλά βήματα κατάφερα να στήσω το Norton Systemworks 2005, το Norton Antivirus 2005 και το Internet Security 2004 - τα 2 τελευταία από stand alone εγαταστάσεις. Τελικά στήθηκαν αλλά το πρόβλημα μου πλέον είναι ότι σε κάθε restart με το που μπαίνω windows πετάγεται ένα παράθυρο λάθους της Symantec που λέει 'Symantec Email Proxy' στο μπλε περιθώριο και μέσα στο παράθυρο γράφει Symantec Email Proxy- A necessary component for this function is missing or damaged. (C:\Program Files\Norton AntiVirus\NavEmail.dll) ... error 1003,1) Ξέρει κανείς τι παίζει; :roll: Μήπως έχετε το navemail.dll να μου το στείλετε; [ [email protected] ] Ευχαριστώ!
Japan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 vasika prepei na ksanakaneis to installation tou NAV http://service1.symantec.com/SUPPORT/sharedtech.nsf/7e7f15291a25d938882567e50048a048/e44b377f44f5286a88256dcd007a82b0?OpenDocument&src=bar_sch_nam Chryssa
CyberWalker Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Ευχαριστώ αλλά όπως γράφω και παραπάνω έχω κάνει τα ΑΠΕΙΡΑ σχετικά με εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις. Και καθαρίσματα σε registry και τις προτάσεις της Symantec σχετικά με τα 'Windows Script 5.6' και 'Windows Install Clean Up' Utilities και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ! Δεν είναι εύκολο πρόβλημα. Μόνο όποιος το έχει αντιμετοπίσει θα μπορέσει να με βοηθήσει. Να προσθέσω και την εικόνα που ήθελα να τα βάλω από εχτές... Το παραπάνω link της εικόνας μας στέλνει εδώ : http://www.symantec.com/techsupp/servlet/ProductMessages?module=1003&error=1&language=English&product=CC&version=103.0.2.10 ωστόσο η βοήθεια που δίνει η Symantec είναι ελάχιστη και πολύ τυπική... Και εννοείται πως restart και επανεγκατάσταση έκανα πολλές φορές και με πολλούς τρόπους κι όμως δε γίνεται τίποτα!
Japan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Tha sto estelna to dll alla exo 2004 kai isos na ta kanoume xeirotera... Chryssa
CyberWalker Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Chryssa στείλ 'το και δεν υπάρχει πρόβλημα! Μια κόπια είναι και ένα restore point για εμένα.
CyberWalker Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Τελικά δούλεψε. Αρκούσε η αντιγραφή του κατάλληλου αρχείου στον φάκελο αυτό. Εικάζω ότι κάποιο 'υπόλοιπο' από την απεγκατάσταση του NAV 2004 είχε αφήσει μια τέτοια value σε κάποιο system path που εξακολουθεί να το καλεί σε κάθε restart. Λογικά κάτι τέτοιο θα είχε αντίκρυσμα και σε κάποιο registry field, που όμως παρόλο το ψάξιμο που έκανα δεν το βρήκα... Το περίεργο φυσικά στην όλη υπόθεση είναι πως παρόλο του κολλήματος αυτού, όλο το καπέτο Sytemworks, NAV και NIS δουλεύουν θαυμάσια! :| :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.