Προς το περιεχόμενο

Erwtisi gia pci-express kai agp

alGaLoRdVK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yparxei kapoia mitriki se socket 939 i opoia na exei kai agp alla kai pci-express slot? Endiaferome gia anavathmisi alla den to kovo na mou ftanoun ta lefta gia karta grafikon. An den yparxei, paizei na vgaloun tpt sto mellon?

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως ακόμα δεν υπάρχουν καθόλου μητρικές για socket 939 με PCI Express στην αγορά.

Πριν από καμιά δεκαριά μέρες βγήκαν τα πρώτα δείγματα μητρικών με nForce4 και PCI express (και η ανακοίνωση από τη VIA για το αντίστοιχο δικό της) και δεν περιλαμβάνετο κανένα μοντέλο με AGP & PCI-X.

Δημοσ.

χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, μου φανηκε οτι ειδα μια μητρικη msi socket 939 με pci express στην comdex στο περιπτερο της oktabit.

Δημοσ.

Ναι εχει βγει μητρική και με τα 2 αλλά το agp δουλεύει σε PCI-Mode ..Που σημαίνει 133MB/sec αντί για τα θεωρητικά GB/sec του agp.....Με ΤΡΟΜΕΡΕΣ συνέπειες στην ταχύτητα της κάρτας...

Δημοσ.

Για την ιστορία υπήρξε μετατροπέας PCI-E -> AGP, αλλά αποσύρθηκε επειδή έκανε σοβαρό overvoltage στην κάρτα, και υπήρχε κίνδυνος να καεί ανά πάσα στιγμή :shock:

Η ViA είχε παρουσιάσει κάποια δείγματα mobo με PCI-E και AGP μαζί, τίποτα όμως δεν έχει πάρει ακόμα τον δρόμο της παραγωγής

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...