Προς το περιεχόμενο

Canon S520 kai dpi setting

tzoykas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Exei kaneis up' opsh tou pws mporw na 3erw to pragmatiko dpi setting twn ektupwsewn mou? einai dunaton me ton sugkekrimeno ektypwth? uparxei kapoia sugkekrimenh antistoixeia twn epipedwn poiothtas tou driver (upshlh, tupikh ktl) me sugkekrimeno dpi setting? (200,300 ktl).

Euxaristw

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

o ektipotis tha tiposi oti tou doseis stin analisi hight,

an esy doseis apo to photoshop as poume 300dpi tote o ektipotis sou tha tiposi 300dpi se xarti pou dexete 300dpi. ola auta stin analisi hight tou ektipoti sou kai tis analoges rithmisis tou photoshop kai tou kathe photoshop.

Να ρωτησω κατι και εγω γι' αυτόν τον εκτυπωτη;;

Τον έχω περίπου 2,5 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτον. Συνολικα έχω κάνει 3-4 αλλαγές μαλανιών. Τελευταία όμως ο εκτυπωτης δεν τυπώνει τόσο καλα όσο παλια. Βγαίνουν πολλές φορες μαυρες κουκιδες, σαν λεκεδες στο χαρτι. Επίσης τα γραμματα πολλές φορές "τρεμουν". Calibration και cleaning έχω κάνει πολλές φορές. Είχα ακουσει πως πιθανον χρειάζεται αλλαγή κεφαλής εκτύπωσης μετα απο καποιο καιρό. ισχύειι κατι τέτοιο; Πόσο κοστίζει; Επίσης σε εασας λειτουργούν οι δείκτες για τα μελάνια απο τον driver; Εμενα μονο στα πρωτα μελανια λειτούργησαν (βαζω μονο αυθεντικα...), μετα μονο όταν τελειώνουν μου πετάει ειδοποιήσηση...

Ευχαριστώ,

papajohn

oxi emena leitourgoun kanonika oi deiktes akoma kai me mh au9entika melania. oso gia to moutzourwma mallon 9eleis allagh kefalhs. Alla nomizw oti einai polu fthnh se sxesh me tis alles giati mpainobainei san to melani. De xreiazetai service se texniko. An breis kapoio katasthma pou na exei kefales 9a ektimousa an mporeis na mas peis poio einai kai poso sou kostise

Εσυ πόσες αλλαγες μελανιων έχεις κάνει;; Και ρε γαμώτο γιατι να μη λειτουργούν οι δικοι μου δείκτες... Ένας απο τους λόγους που άλλαξα εκτυπωτη ήταν αυτος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...