HaRRy2K Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2000 Λοιπόν τα φώτα σας...<BR>όσα ηξερα ΤΟΣΑ χρόνια με έκαναν να τα ξεχάσω τα WinME...!!!!<BR>Δοκίμασα ένα πρόγραμμα για καλύτερη διαχίρειση του ΤCP/IP (Internet Tweak 2000)<BR>αποτέλεσμα ?? συνδεόμουν με τον provider αλλα δε μπορούσα να τρέξω κανένα πρόγραμμα για Ιντερνετ...<BR>οπότε ακολουθώντας την παλιά λογική:<BR>Ξαναέτρεξα το πρόγραμμα αυτό και ζήτησα Back to Default...<BR>restart, ξανασυνδέομαι... τιποτα...<BR>άρα λέω πάμε στα δύσκολα...<BR>Παω Control Panel/Network και<BR>Εσβησα το TCP/IP και ... Dial-up Adaptor (αυτό το έκανε ΜΟΝΟ του !!)<BR>reset το μηχάνημα...<BR>F5 και μπαίνω σε WinME safe mode...<BR>πάλι control panel/network<BR>ξανβάζω το ΤCP/IP και προς μεγάλη μου έκπληξη με βάζει αυτόματα και το Dial-up adaptor !!!!!!!!!<BR>πάω να το βάλω manually και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ για ADAPTORS!!!!!<BR>ουτε στο safe αλλα ούτε και στο normal mode...<BR>KAMIA IΔΕΑ να σωθώ προσωρινά ???<BR>Μη μου πειτε σβήσιμο του windows directory και ξανα install τα WinME...<BR>θα εβαζα Win2000 αλλα έχουν τιγκάρει οι σκληροί μου
Jonous Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2000 Την πάτησες!!Κι εγώ την έπαθα έτσι.Έσβησα τα protocols νομίζοντας ότι θα τα ξαναβάλω το ίδιο έυκολα όπως στα 98,αλλά..εδώ οι adaptors,εκεί οι adaptors,πουθενά οι adaptors!!Ευτυχώς ήμουνα για format και η συνέχεια είναι γνωστη..Μην απογοητεύεσαι όμως μπορεί κάποιος να ξέρει κάτι.Ελπίζω να σου έριξα το ηθικό κάπως (
adi32 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2000 to eixa pathei ki ego ayto alla vrika pos ginetai<BR>alla an sou po oti den thimamai pos?<BR>nomizo oti pas sto add remove programs sto windows setup kai vgazeis ola apo to communications kai ta ksanavazeis meta<BR>dokimase to kai pes mo
Anonymous Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2000 Kala kano kai den ta pigeno aytoy toy idoys ta programatakia. Opote exo dokimasei na balo kapio (toy tipoy: internet booster,Internet tweak....)panta eixa problhmata. Alla an xerei kapios kanena na kanei ayta poy iposxete h toylaxiston na mhn dimioyrgei problhmata as to pei. Oytos h allos mallon gia format me blepo. Den exo na xaso kai tipota. Doyleyo Win2000pro kai exo sindesh ISDN64k (an kai den nomizo na pezei rolo h sindesh). <P>------------------<BR>Filika Leonidas :
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2000 Παιδες ειναι απλο. Αφου βγαλατε ολα τα πρωτοκολλα τρεξτε το Internet Connection Wizard και θα επανελθουν ολα.<BR>Μαλλον δεν ειναι bug εχει γινει σκοπιμα, ποιος ξερει γιατι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.