Προς το περιεχόμενο

bittorent clients

magnaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε teoulas, φυλαγε τα ρουχα σου να σου μεινουν τα μισα.

Δεν συνιθιζω να παιρνω τους κινδυνους ελαφρα τη καρδια. Γνωμη μου.

Επι του προγραμματος τωρα, το azureus τελικα λειτουργει και χωρις την πορτα ανοικτη?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΟΚ, δε διαφωνώ απλά νομίζω οτι είσαι υπερβολικός.

Anyway, το azureus δουλεύει ακόμα και αν έχεις κλεστό το TCP port που θέλει. Πρέπει να το έχεις καταλάβει ήδη, μπορείς να κάνεις και upload και download, αλλά το health (το προσωπάκια) είναι κίτρινο. Δε σου το συνιστώ, γιατί ούτε για σένα είναι καλό, αλλά ούτε και για το bittorrent δίκτυο συνολικά. Και μη νομίζεις οτι επειδή έχεις κλειστό το port δεν μπορεί κάποιος να συνδεθεί και να δει τι torrents διακινείς (δες απάντησή μου πιο πάνω).

Ρίξε και μια ματιά εδώ: http://bt.degreez.net/firewalled.html

Δημοσ.

Ok, teoulas.

To bitcomet οταν το ξεκιναω μου λεει να αναβαθμισω το συστημα μου σε service pack2 (xp) ή να κανω uninstall το netlimiter που εχω στο pc μου(οριζω ορια upload/download) γιατι αλλιως μπορει να κρασαρει!

Δεν την καταλαβα αυτη την προειδοποιηση. Μηπως πρεπει να βγαλω(ακου απαιτηση) το netlimiter και να βαλω ενα αντικαταστατη του? Και στην τελικη γιατι να το απεγκαταστησω?

Για την παραξενια του Bitcomet ξερει κανεις κατι?

Δημοσ.

Δεν είχα συναντήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα μαζί του (SP2 + netlimiter). Όμως δε το χρησιμοποιώ πια. Αν σου δουλεύει κανονικά αγνόησε τις προειδοποιήσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε πρόσφατη σύσκεψη των moderators και του administrator, τα torrent links και τα site με torrent links θεωρήθηκαν ισότιμα με τα warez και ως εκ τούτου απαγορευμένα κατά τους Όρους Χρήσης του forum.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται τα μέλη να ΜΗΝ γράφουν για sites με torrent links ή για απευθείας torrent links.

Σχετικό: http://www.insomnia.gr/phpBB2/rules.php

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...