Teoulas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Ανοίγει ακόμα από μόνο του τις πόρτες που χρειάζεται για να γίνει η διακίνηση των δεδομένων. Αν έχεις UPnP compatible router. Στα θετικά του προγράμματος είναι ότι έχει και το safepeer plugin που αποκλείει τις bad ips για ασφαλές κατέβασμα. Στην περίπτωση που το έχετε ενεργοποιημένο αργεί το πρόγραμμα να ανοίξει γιατί κάνει update τις bad ips. Πλέον το plugin αυτό μπορεί να ξεκινήσει ασύγχρονα και να μη σου κολλήσει το azureus στην εκκίνηση. Τσέκαρε το configuration και το readme του. Εγώ χρησιμοποιώ το azureus. Είναι κορυφαίος client. Cross-platform με υποστήριξη plug-ins, άπειρα settings και στατιστικά. Μπορεί να είναι java, αλλά οποιοδήποτε σύγχρονο μηχανάκι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Να πω εδώ ότι το έχω στήσει σε έναν server στη δουλειά, του έχω βάλει το swing web gui και τον scheduler και έχω βρει την υγειά μου. Ούτε ενοχλεί κανένα, ρίχνει την ταχύτητα τις ώρες εργασίας και από το σπίτι μπορώ να το ελέγχω. Σαν πιο "ελαφριά" επιλογή θα έβαζα το bitcomet. PS. Και μη ξεχνάτε: seed, seed, seed...
Panathinaikara Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 des kai to abc client. Statherotato: sto university katevazei stathera apo 50-70 kbs. Kamia fora pai kai 120! katv apo 50 poli dyskola peftei.Aplos ine ligo recource- ofago!
Daredevil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 egw pshfizw bitspirit pou exei apisteyta polles epiloges kai douleyei mia xara kai pisw apo proxy
Teoulas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Είχα δοκιμάσει και το Bitspirit έναν καιρό. Υποστηρίζει και αυτό UPnP και όντως έχει πολλά options. Το πρόβλημά μου είναι οτι δεν έχει καθόλου documentation. Άντε τα μισά options ξέρεις τι κάνουν, τα άλλα; Το ABC δεν το έχω δοκιμάσει, όμως έχω ακούσει οτι είναι καλό. Πάντως από όλους τους clients που έχω δοκιμάσει, έχω καταλήξει στο azureus. Στην αρχή το απεύφευγα λόγω java, αλλά τελικά εκεί κατέληξα.
whiteman7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 g3 torrent...PANALAFRO...ELIPOLES? poooooooooooooooooooooollllllllllllllleeeeeeeeeeeeees
karib Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δηλαδη το bitcomet είναι πολύ πίσω σε δυνατότητες σε σχεση με azureus? Αν ειναι να κανω κι εγω την αλλαγη.
deathlok Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 basika to azureus einai to monadiko apo tria tessera pou exo dokimasei ego pou exei interface ola ta alla einai poli lita.
Remiel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 re paidia auta ta programata tis idies thires xrisimopoioun???gati me to azureus den morousa na kano test stin thira
Sherlock Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά έχω δοκιμάσει αρκετά clients και σε όλα οι ταχύτητες είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Αυτό που διαφέρει είναι πόσο καλό είναι το interface του και αυτό είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς είναι πόσο "ασφαλές" είναι το downloading με bittorent σε σχέση με αυτά που μαθαίνουμαι τον τελευταίο καιρό για τα καλασικά P2P προγράμματα; :wink:
oneirobatis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Me to azureus paizei rolo to java pou exeis egatestimeno.an egatastisete auto pou dinei sto site pigenei polu grigora...kai den varenei to pc.vazeis upload 5kb kai den kanei limit kai to download.auta..cu laterzzzzzzzzz
Teoulas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Αυτό που θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς είναι πόσο "ασφαλές" είναι το downloading με bittorent σε σχέση με αυτά που μαθαίνουμαι τον τελευταίο καιρό για τα καλασικά P2P προγράμματα; :wink: Το ίδιο πράγμα είναι περίπου, μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει ένα torrent και να δει ποιοι peers το διακινούν και τις IP τους. Γι' αυτόν τον λόγο υπάρχει το safepeer plugin για το azureus. Ίσως υπάρχει κάτι αντίστοιχο και σε άλλους clients.
karib Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 To bitcomet οταν το ξεκιναω μου λεει να αναβαθμισω το συστημα μου σε service pack2 (xp) ή να κανω uninstall το netlimiter που εχω στο pc μου(οριζω ορια upload/download) γιατι αλλιως μπορει να κρασαρει! Δεν την καταλαβα αυτη την προειδοποιηση. Μηπως πρεπει να βγαλω(ακου απαιτηση) το netlimiter και να βαλω ενα αντικαταστατη του? Και στην τελικη γιατι να το απεγκαταστησω?
karib Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 To δε azureous θελει να ανοιξω πορτα για να λειτουργει. Και να μπαινει μες το pc μου οποιος θελει? Τα port scanners κανουν θραυση στο internet, ετσι δεν ειναι?
Teoulas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 To δε azureous θελει να ανοιξω πορτα για να λειτουργει. Δεν το απαιτεί, σου το προτείνει και καλά κάνει. Και να μπαινει μες το pc μου οποιος θελει? Σιγά να μην... Πιο εύκολο είναι να σε πατήσει αυτοκίνητο. Τα port scanners κανουν θραυση στο internet, ετσι δεν ειναι? So, what? Θα σε χακέψουν; Πρέπει να είσαι υστερικός με την ασφάλεια. Την μια θέλεις να κάνεις bypass τον proxy της εταιρίας σου, την άλλη δε θέλεις ούτε ένα port ανοιχτό. Απορώ πως είσαι ακόμα συνδεμένος στο internet. Για όλα αυτά υπάρχει μια λύση: βάφεις το PC μπλε και το πετάς στη θάλασσα. Τα κρατικά μυστικά αποκλείται να τα βρουν εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.