magnaman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 3erete na mou peite ti bittorent clients uparxoun gia windows ? kserw gia to azureus...to opoio exw katebasei mia fora kai den emeina ka8olou euxaristhmenos...afou xrhsimopoiouse to 1/3 ths 384/128 pou exw.
tnt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Etsi einai opoio client kai na dokimaseis.... Apla prepei na exeis kalo upload gia na katebazeis grigora....
Stuff Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Dokimase to BitComet ...eimai poli efxaristimenos
karib Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 To ******* δουλευει κανονικα? torrent link deleted Τα torrent links θεωρούνται warez και ως τέτοια δεν επιτρέπονται από τους Όρους Χρήσης του forum. http://www.insomnia.gr/phpBB2/rules.php
jimn Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 To ****** δουλευει κανονικα?doyleyei kanonika alla to url einai ******** torrent link deleted Τα torrent links θεωρούνται warez και ως τέτοια δεν επιτρέπονται από τους Όρους Χρήσης του forum. http://www.insomnia.gr/phpBB2/rules.php
Remiel Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Paidia den ksero an gnorizete tin apantisi se ayto.sto programma azureus mporo na allasko tin port???giati i sigkekrimeni port einai kleidomeni???kai telos sto azureus prepei na kaneis share arxeia gia na mporeis na katevaseis??
karib Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 doyleyei kanonika alla to url einai ********* Μπορω να κανω search για κατι συγκεκριμενο που ψαχνω, αντι να κοιταζω μια μια τις κατηγοριες? Πχ. στα Movies εχει 20-30 κατηγοριες με χιλιαδες ταινιες. Για καποιες ταινιες δεν ειμαι σιγουρος σε ποια κατηγορια ειναι. torrent link deleted Τα torrent links θεωρούνται warez και ως τέτοια δεν επιτρέπονται από τους Όρους Χρήσης του forum. http://www.insomnia.gr/phpBB2/rules.php
Teacher Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Καλός client Bit Tornado. Search κάνεις πατώντας το κουμπί "search"
zaxoys Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Και το BitSpirit φαίνεται καλό και μπορείς να αλλάξεις και port...
karib Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Καλός client Bit Tornado. Search κάνεις πατώντας το κουμπί "search" Τον εγκατεστησα αλλα δεν βγαζω ακρη. 1. Για να ανοιξει ζητα οπωσδηποτε ενα torrent αρχειο. Κι οταν δεν εχω καποιο να κατεβασω? Αλλιως εκλεινε. Τελωσπαντων, βρηκα ενα. Το ξανατρεχω, μου ζητα, του δινω path, αρχιζει να κατεβαζει. 2. Καλα, που ειναι το Interface του προγραμματος? Δεν εχει? Μονο κατεβαζει? Τι ειδους προγραμμα ειναι αυτο?
talos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 3erete na mou peite ti bittorent clients uparxoun gia windows ? kserw gia to azureus...to opoio exw katebasei mia fora kai den emeina ka8olou euxaristhmenos...afou xrhsimopoiouse to 1/3 ths 384/128 pou exw. Πάντως εγώ που χρησιμοποιώ το Azureus είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο το μειονέκτημα είναι ότι χρησιμοποιεί την java και βαραίνει πολύ τον υπολογιστή (θέλει αρκετή ραμ). Κατά τα άλλα κατεβάζει με πολυ καλές ταχύτητες (η ταχύτητα εξαρτάται βέβαια με το ratio που βάζουν στη σχέση download/upload και όχι από το πρόγραμμα). Έτσι υπάρχουν torrents που κατεβαίνουν με ταχύτητα πάνω από 30 kb/s και άλλα με ταχύτητα που κυμαίνεται από 6 έως 20 kb/s. Περιττό να πω ότι δεν έκανα καμιά ρύθμιση. Όλα τα κάνει το πρόγραμμα κατά την εγκατάστασή του. Αναγνωρίζει το είδος της σύνδεσής σου [384/128 στην περίπτωσή μου] και κάνει μονο του τη ρύμθμιση αναλογίας download/upload. Ανοίγει ακόμα από μόνο του τις πόρτες που χρειάζεται για να γίνει η διακίνηση των δεδομένων. Στα θετικά του προγράμματος είναι ότι έχει και το safepeer plugin που αποκλείει τις bad ips για ασφαλές κατέβασμα. Στην περίπτωση που το έχετε ενεργοποιημένο αργεί το πρόγραμμα να ανοίξει γιατί κάνει update τις bad ips. Εννοείται ότι αν μερικά torrents δεν διακινούνται από πολλούς χρήστες τότε και η ταχύτητα είναι πάρα πολύ μικρή. Αλλα αυτό δεν εξαρτάται από το πρόγραμμα.
papadakn Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Να παρατηρήσω μετά την αρχική μου ενασχόληση με τα torrents τα εξής: Επειδή το dslam της περιοχής μου είναι ασφυκτικά γεμάτο, αν βάλω το upload στα 12-14kb/s όλη η σύνδεση ψοφάει και καταβάζω με 3-4kb/s. Μετά απο δοκιμές κατέληξα στα 5kb/s upload οπότε και βλέπω 10-15 (ίσως και 20) στο download. Επίσης έχω παρατηρήσει πως σε αρχεία που δεν έχουν μεγάλη κίνηση πετυχαίνω μεγαλύτερες ταχύτητες απο κάποια άλλα που έχουν κίνηση. Μάλλον τα πολλά connections που γίνονται γονατίζουν όλη τη σύνδεση... Όλα αυτά με BitComet client ο οποίος μου έσωσε την ζωή ύστερα απο μια σύντομη επαφή που είχα με το azureus...
Teacher Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Καλός client Bit Tornado. Search κάνεις πατώντας το κουμπί "search" Τον εγκατεστησα αλλα δεν βγαζω ακρη. 1. Για να ανοιξει ζητα οπωσδηποτε ενα torrent αρχειο. Κι οταν δεν εχω καποιο να κατεβασω? Αλλιως εκλεινε. Τελωσπαντων' date=' βρηκα ενα. Το ξανατρεχω, μου ζητα, του δινω path, αρχιζει να κατεβαζει. 2. Καλα, που ειναι το Interface του προγραμματος? Δεν εχει? Μονο κατεβαζει? Τι ειδους προγραμμα ειναι αυτο?[/quote'] Το interface είναι οι μικρές επιλογές "Details-Advance" κλπ, αλλά δεν ξέρω αν θα σου χρειαστούν αφού στο αυτόματο δουλεύει μια χαρά. Είναι ο πιο ελαφρύς client και χρησιμοποιείται από το 40% των χρηστών περίπου. Ο σκοπός είναι να έχεις το torrent αρχείο, αλλιώς τι να κατεβάσεις; Τα αρχεία τα βρίσκουμε στο site κυρίως που προαναφέρθηκε είτε με search είτε κοιτάζοντας απλά και διαλέγοντας. Η λογική των clients πάντως είναι ότι όσο ανεβάζεις τόσο κατεβάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.