Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ HALF LIFE 2 ΚΑΙ HALO 2 ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

myrmidon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα σήμερα στην πρώτη σελίδα του πλαισίου ότι μπορείς να κάνεις προπαραγγελία για το half life 2 και το halo 2.

Έχουν μια προσφορά που δίνουν κάποια έκπτωση(γύρω στα 5 ευρώ).

Εγώ προσωπικά ήδη παραγγειλα το half life 2(ούτως ή άλλως θα το έπαιρνα αυθεντικό).

Επίσης βολεύει γιατί πληρώνεις με αντικαταβολή(χωρίς πιστωτική κάρτα).

Ένα αλλο που μου έκανε εντύπωση,είναι ότι γράφει ότι για το half life 2,θα χρειάζεται να κάνεις registration μέσω internet για να παίξεις.

Ψάχνοντας βρήκα ότι όντως για να μπορέσεις να παίξεις, έστω και single player,θα πρέπει να κάνεις registration μέσω internet.Αν δεν κάνεις δεν σε αφήνει να παίξεις.Εντάξει το ήξερα ότι για να παίξεις counterstrike μέσο steam θα πρέπει να έχεις το αυθεντικό.Αλλά πρώτη φορά ακούω παιχνίδι να θέλει registration μέσω internet για να παίξεις single player.

Δημοσ.

nai basika polles FIMES exoun akoustei gi auto pou les !! Bebaia apo tin stigmi pou to paixnidi akoma den exei bgei stin agora einai FIMES kai mono!!

Ego den anisixo .. exo megali sigouria tosa xronia sta group crackarismatos ton releases !! Panta briskoun tin lisi :)

Eidomen ...

Δημοσ.

Μια φορά έχω μόνο παραγγείλει μέσω του site,με αντικαταβολή,και μου ηρθε την επόμενη μέρα.

Τώρα θα δείξει.

Δημοσ.
kala ama sou erthei pote tha einai thavma!!!

exw paragilei 5 fores apo plaisio kai tpt den exei erthei!!!

Exo parageilei toulaxiston 7-8 fores kai irthan tin epomeni mera.......

Sto tilefono otan tous pires na paraponetheis ti legane?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...