Προς το περιεχόμενο

house of the flying daggers

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η καινουρια ταινια του Zhang Yimu βασισμενη και αυτη στην κινεζικη μυθολογια. Ατυπα ακολουθει τα χναρια του hero, με βασικο premice μια ιστορια αγαπης εν μεσω πολλαπλων συγκρουσεων δυναμεων

πιο πλουραλιστικο σκηνοθετικο στυλ απο το hero με μεγαλητερη χρωματικη παλετα χωρις να λειπουν τα trade mark χρωματικα φιλτρα κατα τοπους. Εντυποσιακες αν μη τι αλλο μαχες αλλα....εμενα προσωπικα με κουρασαν αυτες οι ταινιες

η συγκεκριμενη μου φανηκε...πολυ κακο για το τιποτα με την εννοια οτι τετοια love storys εχουμε δει 500 φορες, τις μαχες τις ειδαμε στο hiden dragon και τα χρωματα στο hero δεν "μενει" να πει κατι καινουριο, στην πραγματικοτητα το σεναριο του και το character interaction αφηνε την αισθηση οτι θα μπορουσε να χωρεσει σε μια σελιδα κειμενου χωρις σημαντικες απωλειες...

τεσπα δεν ηταν κακο, για την ακριβια ηταν πολυ καλυτερο απο τις μπαρουφες που μας στουμπωνει το holywood

Δημοσ.

Perissotera xrwmata???Looool,damn man,o Andy Warhol tin exei kanei?

δεν το ξεκαθαρησα οσο θα επρεπε, περισοτερο χρωματα On screen το hero ειχε διακρητα τμηματα, πρασινο, μπλε, ασπρο, κοκκινο

αυτο θυμηζει περισοτερο πινακα του μονε, οπου τα χρωματα συνηπαρχουν στο καδρο σε διακρητες ποσοτητες με ελαχιστη αιμοραγια

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Basicilly love story trigwnikis morfis apo ta pleon xilioeipwmena xwris estw to amfilegomeno minima tou Hero. Ontws yparxoun perissotera kai kyriws pio fysika xrwmata xwris omws auto na mou aresei dioti protimw tin pio clear mood paleta tou Hrwa.

Auto omws pou me xenerwse einai oi kinimatografikes lipseis kai i viaiothta apo tin mia(poly Matrix/Hollywood/via/special effe xwris na yparxei logos,ta aploustera tou Hrwa eftanan kai periseuan) kai stis skinikes epiloges kai tin fotografia twn maxwn,oso kai na marese sta bamboo i sto telos,skines opws stin limnh i sto dasos me ta fila den eixe.Prostheste se ola auta tin arketa kali alla sigoura oxi arkountws prototypi mousiki kai exoume mia matia tou Yimou pros ton dytiko kinimatografo skinothetontas anatoliko.Anyway,me apogoiteuse apo tin apopsi oti o pixhs itan far too high :D

Δημοσ.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΗ, ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΝΑΡΙΑΚΕΣ "ΤΡΥΠΕΣ"... Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ!

ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΗΧΟ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ 7.1 Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ... :shock:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άλλη μια πανέμορφη ταινία. Κρίνοντάς την τεχνικά, πλησιάζει το τέλειο, απο φωτογραφία, μουσική, σκηνοθεσία κ.ά.

Κρίνοντάς την τώρα ως ταινία, αυτό που βλέπουμε στο πανί, η αλήθεια είναι οτι εγώ προσωπικά, απογοητεύτηκα λίγο. Όπως πολύ σωστά διάβασα κάπου, δεν υπήρχε, κανένας, μα κανένας απολύτως λόγος, η ταινία να φορτωθεί με τόσα εφέ, με τόσα slow motions και με τόσα κοντινά σε βέλη και στιλέτα που πετάνε πέρα δώθε. Μη παρεξηγηθώ, προς θεού, βλέποντάς τα είναι υπέροχα, αλλά κάπου σε κουράζει. Το δεύτερο μισό της όμως την απογειώνει, αφού έρχεται το δραματικό στοιχείο, για να την ξαναρίξει λίγο παρακάτω, λίγο πριν το πολύ ωραίο φινάλε.

Έλπιζω μόνο ο κ. Γιμού να μην παρασυρθεί απο την λαίλαπα του δυτικού κινηματογράφου, που φάνηκε να τον επηρεάζει σε αυτή του την ταινία, και να συνεχίσει να μας συγκινεί με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη ψιλομπερδευτηκα, απλα πειτε μου μονο αυτο. Ο jin που ηταν στα χαρεμι με τις γυναικες ηταν ο ενας απο τους δυο λοχαγους και η συλληψη του ηταν μεσα στο κολπο για να συλλαβουν και την τυφλη; Ή αλλοι ηταν οι 2 λοχαγοι που μιλουσαν στην αρχη και ανεξαρτητος ο Jin;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...