kickeras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Iparxei kana greek site gia epaggelmaties programmers?
netrinogr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Εγω ξερω ενα site ελληνικο σχετικα με προγραμματισμο αλλα δεν ειναι καθαρα επαγγελματιες. Ελληνες Ερασιτεχνες Προγραμματιστες http://www.greekcoders.gr
kickeras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 thanx netrinogr to ksera idi afto.....apla exw aporia an iparxei kapoio elliniko site -opws iparxoun gia tosa kai tosa pragmata- gia epaggelmaties programmatistes. Oxi sigkekrimena gia mia glwssa, genika na asxoleitai me ton programmatismo kai tous ipologistes apo epistimoniki skopia.
HaPagan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Κοίτα εγώ πάντως δεν ξέρω κάποιο τέτοιο ελληνικό site . Κατά την γνώμη μου είναι θέμα ενδιαφέροντος των χρηστών αλλά και του να γίνει η αρχή . Εγώ στο forum των greekcoders έχω φτιάξει μια κατηγορία με όνομα "Προγραμματιστικές Συζητήσεις" στις οποίες είχα στόχο να γίνονται topics σχετικά με την θεωρία του προγραμματισμού (Αλγόριθμοι , Δομές Δεδομένων , Σχεδίαση ΒΔ κλπ) από εκεί και πέρα πρέπει να δείξουν κάποιο ενδιαφέρον και οι χρήστες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.