magnaman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 edw kai 8 mhnes exw egkatesthmenh thn pinnacle pctv pro sto pc mou.ola kala kai wraia mexri xthes.patwntas to eikonidio gia na ksekinhsei petagetai ena window pou grafei " PCTV vision main program has encountered a problem and needs to close.we .are sorry ...... " to idio mou grafei kai gia to winamp tv tool to opoio exw san plgin sto winamp. exw kanei add remove tous drivers kai thn efarmogh 3 fores ,ths alla3a pci slot alla akoma den exw brei lush. ti mporei na ftaiei ?
skyline_gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 edw kai 8 mhnes exw egkatesthmenh thn pinnacle pctv pro sto pc mou.ola kala kai wraia mexri xthes.patwntas to eikonidio gia na ksekinhsei petagetai ena window pou grafei " PCTV vision main program has encountered a problem and needs to close.we .are sorry ...... " to idio mou grafei kai gia to winamp tv tool to opoio exw san plgin sto winamp. exw kanei add remove tous drivers kai thn efarmogh 3 fores ' date='ths alla3a pci slot alla akoma den exw brei lush. ti mporei na ftaiei ?[/quote'] Me dscaler de douleuei(xwris drivers)? http://www.dscaler.org/
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 edw kai 8 mhnes exw egkatesthmenh thn pinnacle pctv pro sto pc mou.ola kala kai wraia mexri xthes.patwntas to eikonidio gia na ksekinhsei petagetai ena window pou grafei " PCTV vision main program has encountered a problem and needs to close.we .are sorry ...... " to idio mou grafei kai gia to winamp tv tool to opoio exw san plgin sto winamp. exw kanei add remove tous drivers kai thn efarmogh 3 fores ' date='ths alla3a pci slot alla akoma den exw brei lush. ti mporei na ftaiei ?[/quote'] ela to mirozomai to format plisiazei.allios trava ena system restore se previous mera pou epeze kanonika.kati allo kanei to problima oute i epanegkatastasi linei to problima oute i allagi tou slot.to ipes den pezei oute to winamp sosta.mporei na einai apo opoudipote.
magnaman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 ne mporei na einai opoudhpote to problhma .alla epeidh den exw tv file ektos apo thn karta auth den me pairnei me to paramikro na kanw format.do3a se o 8eos...apo problhmata sta windows kai se para polles efarmoges....allo tpt..kai me thn karta auth den htan panta ola rodina ..alla eluna ta problhmata .8a to palepsw prin formarw...toulaxisto na ma8w to logo i ti prokalei ta la8h.me to dscaler douleuei me tous drivers .xwris tous drivers den exw dokimasei.egw murizomai sp2 asimbatotites...an kai exw thn entuposi oti apo tote pou ebala to media player10 na gine to kako.epeidh ton teleuteo kairo kai sigkekrimena tis teleutees 6 meres mono apo winamp eblepa tv.kai prin 7 meres ebala to mp10
zaxoys Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Μπορεί να φταίει και το Nero -χλωμό βέβαια αλλά δες http://pinnacle.custhelp.com/cgi-bin/pinnacle.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=10327&p_created=1089710421&p_sid=2TJ73Bph&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PWRmbHQmcF9ncmlkc29ydD0mcF9yb3dfY250PTgxJnBfc2VhcmNoX3R5cGU9MyZwX3Byb2RfbHZsMT0xNyZwX3Byb2RfbHZsMj01NyZwX2NhdF9sdmwxPX5hbnl_JnBfcGFnZT0x&p_li=
anonymous-root Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Το νερο πρέπει να είναι! go to Start=>Run and execute the following lines: regsvr32 /u "C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter\NeQTADec.ax" regsvr32 /u "C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter\NeQTVDec.ax"
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 ne mporei na einai opoudhpote to problhma .alla epeidh den exw tv file ektos apo thn karta auth den me pairnei me to paramikro na kanw format.do3a se o 8eos...apo problhmata sta windows kai se para polles efarmoges....allo tpt..kai me thn karta auth den htan panta ola rodina ..alla eluna ta problhmata .8a to palepsw prin formarw...toulaxisto na ma8w to logo i ti prokalei ta la8h.me to dscaler douleuei me tous drivers .xwris tous drivers den exw dokimasei.egw murizomai sp2 asimbatotites...an kai exw thn entuposi oti apo tote pou ebala to media player10 na gine to kako.epeidh ton teleuteo kairo kai sigkekrimena tis teleutees 6 meres mono apo winamp eblepa tv.kai prin 7 meres ebala to mp10 genika kai mena o media player mou exei kanei blakies.i ekdosi 10 psilo xalia.to idio kai se ena filo mou.opos kai to sp2 mou ixe spasei ta neura.update to firwmare tou modem kai new drivers gia na pexei to netmod.psaxto ligo kai meta rixe format ama den piasei.episis ama mpeis sto site tis pinnacle tha breis kati arxeia (ena arxeio diladi) to opoio sbinei ta panta apo tin registry sxetika me pinnacle.to ixa xrisimopoiisei mia fora otan ithela na peraso to studio to 9 alla to 8 ixe kolisei kai den me afine na to kano.esbina xirokinita apo registry alla den ta katafera.katebasa auto to utility kai mou ekane ena full katharisma.gia dokimase to kai esi na deis mipos sou kanei douleia.to site einai http://www.pinnaclesystems.com .kapos etsi.system systems kati tetoio.
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Γιατι ξεχναμε οπλοι μας το Ghost.....? to ghost einai alli istoria.kai ego olo leo tha kano ena ghost na to exo kai telika mpaaaaaaaaaa.tora kapoia stigmi thelo na peraso 2003 server kai na kano auta ghost.exo ta kataramena ta xp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.