Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο LAN,γρηγορα και καλα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To AWMN to efera os paradigma gia tin optiki epafi pou xriazete!

Me auto pou akousa DEN tha xriazete. Tespa Ti tipos kalodiou UTP mou xriazete gia Gbit ethernet??

Mipos na peraso optiki?

Χρειάζεσαι καλώδιο που να γράφει επάνω οπωσδήποτε M/bit Certified....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σωστό ή χαζομάρα αυτό που θα πω' date=' αλλά ξέρει κανείς αν στο LAN καλώδιο χρησιμοποιούνται όλα τα καλώδια για σήμα ή υπάρχουν και κάποια νεκρά (π.χ. στο σειριακό καλώδιο από τα 9 pins του χρησιμοποιούνται μόνο τα τρία);

Αν είναι έτσι και στο καλώδιο δικτύου, θα μπορούσες αν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή να την χρησιμοποιήσεις αντί για καλώδιο UTP. Δεν νομίζω όμως ότι θα έχει καλώ απόδοση...[/quote']

Όπως είπε ο Mika παραπάνω, στο 10/100 Ethernet χρησιμοποιούνται μόνο δύο ζεύγη από τα τέσσερα, οπότε σου μένουν άλλα δύο ελεύθερα. Δεν μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις καλώδιο τηλεφώνου για δίκτυο, γιατί τα ζεύγη του δεν έχουν την κατάλληλη συστροφή. Με άλλα λόγια το UTP δεν είναι απλά 4 ζεύγη καλωδίων, αλλά κάθε ζεύγος έχει συγκεκριμμένο βήμα συστροφής ώστε να μειώνεται η ενδοδιαμόρφωση και οι αγωγοί έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές χωρητικότητας.

Tespa Ti tipos kalodiou UTP mou xriazete gia Gbit ethernet??

Mipos na peraso optiki?

Χρειάζεσαι UTP κατηγοριάς 5e ή 6. Καλύτερα - και εφόσον πρόκειται για αρκετά μέτρα - να αγοράσεις FTP καλώδιο ίδιας κατηγορίας, το οποίο έχει μια επιπλέον θωράκιση που το προστατεύει από παρεμβολές.

I optiki tha einai panakrivei etsi?

οχι και τοσο! εγω λεω να τα παρω πακετο με μια φερραρι, μια βιλα στο χολιγουντ και μια κρουαζιερα στον Αρη! :D :D :D :D

σοβαρα παντως βαλε καλωδιο και κανε την δουλεια σου. εγω εχω ασυρματες συνδεσεις σε Αthens wireless metropolitan network , Tripolis wireless network και μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η αξιοπιστια δεν συγκρινεται με του καλωδιου.

to utp paei 0.35 euro/1m kai to ftp peripou 0.40 euro/1m.

to ftp exei gyro gyro alouminoxarto gia ayto kai Foil Twisted Pair to onoma tu kai prostatevei apo magnitikes paremvoles.opote an pernaei to kalodio gyro apo alles syskeves pou pi8anon na to epirasoun aksizei isos to ftp...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...