Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο LAN,γρηγορα και καλα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να στησω ασυρματο LAN μεταξυ 2 PCων!!

Αναμεσα τους παρεμβαλονται 2μ μπετον και 10μ αερας.

Με WiFi 54mbit γινετε?

Ποιο γρηγορα πως?

Αλλες λυσεις οπως bluetooth?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θελω να στησω ασυρματο LAN μεταξυ 2 PCων!!

Αναμεσα τους παρεμβαλονται 2μ μπετον και 10μ αερας.

Με WiFi 54mbit γινετε?

Ποιο γρηγορα πως?

Αλλες λυσεις οπως bluetooth?

Επειδή το δοκίμασα (και έχω πάρει και την γνώμη wi-fάδων), βρές τρόπο να περάσεις κανονικό lan.

To wi-fi ειναι μόνο για εκεί που δεν μπορείς να περάσεις με τίποτα LAN.

Καλά , και για 54mbps, μην ψαρώνεις.

Αν φτάσεις καμια 6mbps με 2 pc πάνω στο hub θα είσαι τυχερός.

Αντε να φτάσεις 18mbps, αν κάνεις ad-hoc σύνδεση, εκπέμποντας τα κέρατα σου δίπλα απο το κεφάλι σου, και ΟΤΑΝ ο απο πάνω δεν μιλάει στο κινητό, δεν ζεσταίνει κάτι στον φούρνο, δεν τον έχει πειράξει το στομάχι του κτλ.

Εγώ το έβαλα, και το έβγαλα για να βάλω lan.

Δεν λέει.

Vasika apo ton 2 sto ypogio pou einai o allos server einai peripou toso mbeto. Me tin radienergia to skeftika kai ego alla rotisa kai pali.

Bandito:Kai ena Pc tha einai pano sto hub kai i dsl kai to AP gia na tin stelnei.

Lan 2 orofous kato mesa se polikatikia einai komataki diskolo!

Kati akousa gia microwave transfer se merika xronia isxiei?

Lan 2 orofous kato mesa se polikatikia einai komataki diskolo!

Ε δεν είναι και τίποτα φοβερό. 2 όροφοι ειναι περίπου 6m. Ακόμα και να τακτοποιήσεις το καλώδιο γύρω από γωνίες, δεν θα φτάσεις τα 100m που είναι το θεωρητικό όριο του ethernet. Δύσκολο είναι να πετάξεις ένα καλώδιο μέσα στο φωταγωγό ή δίπλα από κανένα λούκι στο μπαλκόνι; Τρόπος υπάρχει και μάλιστα κομψός.

Kati akousa gia microwave transfer se merika xronia isxiei?

Τι ακριβώς άκουσες; Τα 2.4GHz του Wifi είναι μικροκύματα.

Ok to prob einai oti den mboro apo ekso na valo to kalodio mesa xoris na kano tripa ston toixo i na afino porta anoixti

Gia ta microwaves akousa oti tha stinoume wireless xoris optiki epafi me mikrokimata.Pos einai to AWMN?Kapos etsi kai kala.

Tora sto ensirmato.Ta mobo exoun Gbit ethernet opote pao kata 'kei kai ego.

Me UTP den tha ginei i sindesi????

An pao se Optic Fiber ti tha kerdiso(ektos apo polla e ligotera stin tsepi mou)????

:D :D YG:Teoula to sign metraei asxima!!!! :D :D

gai na ginei kali douleia 8a prepei na kaneis kapies trypes ston toixo.vres ta kalitera simeia k opou einai leptoteros o toixos kai kane trypes.logika 100m de 8a ta ftaseis puo einai to orio gia ethernet opote 8a eisai ok opos eipane k alloi prin.ego etoimazomai na tripiso toixous spiti mu na peraso 40m kalodio.:)

Gia ta microwaves akousa oti tha stinoume wireless xoris optiki epafi me mikrokimata.Pos einai to AWMN?Kapos etsi kai kala.

γιατι νομιζεις στο awmn δεν ειναι απαραιτητη η οπτικη επαφη? το πρωτο πραγμα που κοιτας ειναι

Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σωστό ή χαζομάρα αυτό που θα πω, αλλά ξέρει κανείς αν στο LAN καλώδιο χρησιμοποιούνται όλα τα καλώδια για σήμα ή υπάρχουν και κάποια νεκρά (π.χ. στο σειριακό καλώδιο από τα 9 pins του χρησιμοποιούνται μόνο τα τρία);

Αν είναι έτσι και στο καλώδιο δικτύου, θα μπορούσες αν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή να την χρησιμοποιήσεις αντί για καλώδιο UTP. Δεν νομίζω όμως ότι θα έχει καλώ απόδοση...

(π.χ. στο σειριακό καλώδιο από τα 9 pins του χρησιμοποιούνται μόνο τα τρία);

Δεν χρησιμοποιούνται μόνο τα 3.

Τα 3 χρειάζονται αν θέλεις να κάνεις ενα απλο interface με transmit, recieve. Τα υπόλοιπα σήματα του RS232, είναι εξίσου πολύτιμα αν σου χρειάζονται.

Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σωστό ή χαζομάρα αυτό που θα πω, αλλά ξέρει κανείς αν στο LAN καλώδιο χρησιμοποιούνται όλα τα καλώδια για σήμα ή υπάρχουν και κάποια νεκρά

Υπάρχουν νεκρά καλώδια ναι. Αν έχεις ακούσει, κάποιοι περνάνε και τάση μέσα απο αυτά τα καλώδια, ώστε να δίνουν ρεύμα σε κάποιο switch χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει πρίζα εκεί γύρω (κυρίως ταράτσες, υπόγεια κτλ).

Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σωστό ή χαζομάρα αυτό που θα πω' date=' αλλά ξέρει κανείς αν στο LAN καλώδιο χρησιμοποιούνται όλα τα καλώδια για σήμα ή υπάρχουν και κάποια νεκρά (π.χ. στο σειριακό καλώδιο από τα 9 pins του χρησιμοποιούνται μόνο τα τρία);

Αν είναι έτσι και στο καλώδιο δικτύου, θα μπορούσες αν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή να την χρησιμοποιήσεις αντί για καλώδιο UTP. Δεν νομίζω όμως ότι θα έχει καλώ απόδοση...[/quote']

για δικτυα 10/100 Μbit χρησιμοποιουνται μονο τα 4 απο τα 8 καλωδια.

κατι που εχει κανει φιλος μου ειναι να περασει ρευμα απο 2 περισσευουμενα (Power Over Ethernet)

φυσικα μιλαω για 10-12 βολτ. δεν αντεχουν και πολλα πολλα αυτα τα καλωδιακια!!!!!!!!

γι αυτο που λες για το τηλεφωνο δεν ξερω αλλα θεωρητικα στεκει. τι θα κερδισεις ομως?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...