ababapanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 NAI, swsta katalavate ime kai egw apo autous pou agorazoun kati kenourio, tou koutiou kai to proion ine halasmeno!!!! ...kai malista ohi mia fwra ala 2... Tin prwti fora prin 1-2 hronia otan iha agorsei mia karta grafikwn apo to RAM-SHOP kai otan tin evala ston ipologisti i othoni den anave me tipota, eftihos mou tin alaxane. Tin Deuteri fora agorasa mia TFT othoni apo ta Carrefour pou ihan se prosfora kai i othoni den anave, kai ohi mono auto ala mou ihan dimiourgisei kai provlima stin antikatastasi , giati den tin iha epistrepsei amesos. twra perimenw enan ektipoti canon pixma 4000 kai elpizw na min tritosei to kako.... tetia gantemia den nomizw na ehei kaneis alos apo edw... i mipos ehei? kai pou tou etihe? :twisted:
dpolal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Πάντως αν την TFT από τα Carrefour την είχες επιστρέψει μέσα σε 7 ημέρες με την συσκευασια της θα μπορούσες να είχες πάρει τα χρήματα σου πίσω. Καλή τύχη με τον Canon.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 eeee ma pas kai esy re karamhtro kai agorazeis TFT apo to carrefour?! pali kala pou den phges sto veropoulo...
dpolal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 eeee ma pas kai esy re karamhtro kai agorazeis TFT apo to carrefour?! pali kala pou den phges sto veropoulo... Σόρρυ φίλε μου αλλά την δικιά μου TFT (NEC 17ára) την αγόρασα από το εν λόγο κατάστημα πρίν από 2 χρόνια και είναι μαμάτη. Εϊχα δώσει τότε 360ευρώ και ούτε ένα καμμένο pixel και ούτε τίποτα άλλο, παίζει άψογα. :) Από τις καλύτερες αγορές που έκανα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 eee opws kai na to kanoume einai kapws epikinduno na agorazoume hlektronika eidh apo super market oso kai a3iopista na einai...
sarisn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Για να μάθεις άλλη φορά να μην αγοράζεις τέτοια εξαρτήματα από το super market lo0ol
opstic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Tora poulame kai TFT stin delta tis geitonia sas
ababapanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 min koroidevete , giati i deuteri othoni mia hara vgike kai ta paei mia hara kai ine tromeri! apla re pedia ine auto pou ipa stin arhi, ine thema gantemias... to idio tha mporouse na simvei kai sto plaisio , kai apo opoudipote alou. kaneis alos den ehei na anaferei tin diki tou?
billpeppas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 asta file , an arxisw kai grafw egw o superb-gantemhs , tha gemisei to web space tou insomnia. toul 7 pragmata [ mesa se 1 1/2 xrono ].
dpolal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Από επαγγελματικό ταξίδι στην Ολλανδία πέρισυ αγόρασα ένα usb mem stick 256MB μάρκας Apacer. (Tα είχαν σε προσφορά τότε 50 ευρώ όταν εδώ είχαν τουλάχιστον 100) Σε έναν μήνα μου χάλασε , λοιπόν εδώ στην Ελλάδα αντιπροσωπεία δεν βρήκα. Ευτυχώς στέλνω ένα mail στο κατάστημα στην Ολλανδία και μου απάντησαν αμέσως να τους ταχυδρομήσω το stick παρόλο που δεν ήταν μέσα στις διαδικασίες τους(Ωραιότατο και άψογο Service). Μέσα σε δύο εβδομάδες βρίσκω στο γραμματοκιβώτιο μου ένα ωραίο κουτάκι με το νέο usb stick που ήταν και πολύ ποιό καινούργιο μοντέλλο κιόλας. Η γκαντεμιά μου. :(:( Χάλασε κα ιαυτό μέσα σε έναν μήνα... Μπουουουουουουοχουουουουουουουουουουουο
MadSurfer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Den ksero an einai tyxaio alla oses fores mou exei katsei analogi fash oles htan apo to plaisio, sygkekrimena prosopika se emana eixa parei 2 sklirous wd sata pou eixan provlhma (vouizan san na apogionotan aeroplano) Episis kai se gnosto mou exei tyxei na exei parei elatomatika proionta pali apo to idio katasthma kai sygkekrimena 2 m/b Gigabyte kai 1 m/b Asus Opos eipa kai sthn arxh den ksero an einai tyxaio pou ola ayta htan apo to plaisio alla apo opou allou kai an exw psonisei den eixa pote kanena provlhma kai analogika spania psonizo apo to plaisio kai tis perisoteres fores apo alla katasthmata
akiss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Από επαγγελματικό ταξίδι στην Ολλανδία πέρισυ αγόρασα ένα usb mem stick 256MB μάρκας Apacer. (Tα είχαν σε προσφορά τότε 50 ευρώ όταν εδώ είχαν τουλάχιστον 100) Σε έναν μήνα μου χάλασε ' date=' λοιπόν εδώ στην Ελλάδα αντιπροσωπεία δεν βρήκα. Ευτυχώς στέλνω ένα mail στο κατάστημα στην Ολλανδία και μου απάντησαν αμέσως να τους ταχυδρομήσω το stick παρόλο που δεν ήταν μέσα στις διαδικασίες τους(Ωραιότατο και άψογο Service). Μέσα σε δύο εβδομάδες βρίσκω στο γραμματοκιβώτιο μου ένα ωραίο κουτάκι με το νέο usb stick που ήταν και πολύ ποιό καινούργιο μοντέλλο κιόλας. Η γκαντεμιά μου. :(:( Χάλασε κα ιαυτό μέσα σε έναν μήνα... Μπουουουουουουοχουουουουουουουουουουουο [/quote'] Την Αντιπροσωπεια την εχουν το Μακεδονικα Περιφερειακα... http://www.makper.gr
dpolal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 akiss thnx man... Θα το ψάξω. Πάντως σε βόλτες που έκανα στα μαγαζιά διαπίστωσα ότι πλέον όλα σχεδόν τα usb sticks δίνονται με έναν ή το πολύ δύο χρόνια εγγύηση ενώ τότε ήταν lifetime.
migel Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 eeee ma pas kai esy re karamhtro kai agorazeis TFT apo to carrefour?! pali kala pou den phges sto veropoulo... Σόρρυ φίλε μου αλλά την δικιά μου TFT (NEC 17ára) την αγόρασα από το εν λόγο κατάστημα πρίν από 2 χρόνια και είναι μαμάτη. Εϊχα δώσει τότε 360ευρώ και ούτε ένα καμμένο pixel και ούτε τίποτα άλλο' date=' παίζει άψογα. :) Από τις καλύτερες αγορές που έκανα.[/quote'] Καλησπέρα. Και για μένα η καλύτερη αγορά αποδείχτηκε το 17 TFT NEC που έχω 2,5 χρόνια , ( απο carrefour βέβαια ) χωρίς καμμένο Pixel ακόμα .
Teacher Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Το να αγοράσεις από το Carrefour ένα περιφερειακό PC είναι σαν να το αγοράζεις από οποιοδήποτε μαγαζί, αφού η εγγύηση είναι της αντιπροσωπείας και όχι του εκάστοτε μαγαζάτορα. Ίσα ίσα που σου δίνει και το 7ήμερο του μαλάκα. Τώρα εμείς στο Ελλάντα έχουνε ένα ψιλοκόμπλεξ να πούμε ότι αγοράσαμε από σούπερ-μάρκετ, ενώ στο Αμέρικα αυτό γίνεται εδώ και 30 χρόνια γιατί είναι πιο φτηνά. Στα περί γκαντεμιάς τώρα: Έχω αλλάξει 3 LG DVD drives σε 4 μήνες. Όλα καινούργια του κουτιού. Το 3ο το έβαλα προχθές και είμαι περίεργος να δω πόσο θα κρατήσει. Ευτυχώς που έχω και το SONY και κάνω τη δουλειά μου. Αν και οι Κινέζοι λένε ότι η "γκαντεμιά" είναι ανακάλυψη του άχρηστου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.