Spitzenklasse Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά, ακόμη μια φορά τα φώτα σας! Διαρκώς αναφέρετε ότι μπορεί να γίνει ασύρματη σύνδεση σε δίκτυο DSL μέσω router ή ασύρματων καρτών ή και συνδυασμού των δύο. Αυτό ισχύει μόνο για τη DSL γραμμή; Μπορεί να γίνει ασύρματη πρόσβαση σε γραμμή ISDN; Το λέω αυτό γιατί εδώ και ένα μήνα είχα παραγγείλει κάτι σχετικό από την AVM Γερμανίας. Για όσους δεν γνωρίζουν, είναι η κατασκευάστρια εταιρεία της περίφημης σειράς modem και λύσεων δικτύωσης FRITZ!. Επρόκειτο για ένα ασύρματο modem/router bluetooth που έκανε και για τα δύο είδη γραμμών, είναι καινούργιο μοντέλο για το οποίο μάλιστα η εδώ αντιπροσωπεία ούτε που μπήκε στπν κόπο να μου παράσχει λεπτομέρειες. Δυστυχώς όμως και ενώ είχα ήδη πληρώσει την παραγγελία, μου ανέφεραν ότι αποστολή στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει (νωρίς το θυμήθηκαν!) οπότε έμεινα ξεκρέμαστος. Για να μη σας κουράζω: μπορώ να πάρω ένα ασύρματο router και δύο ασύρματες κάρτες δικτύου και να πετύχω αυτό που θέλω;;; Συγνώμη για το μπλα μπλα αλλά υπάρχει πρόβλημα στο σπίτι: το NetMod απέχει από τα 2 PC μου κάπου 15 μέτρα. Thanx!
Highlander Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 To Fritz είναι παλιό. Είναι απλά ένα ασύρματο ISDN μόντεμ. Λειτουργεί χωρίς προβλήματα. ΤΟ ίδιο ισχύει και για τα Router που έχουν ενσωματωμένο Access Point.
telcomfreak Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 λιγες παραπανω πληροφοριες παρακαλω γιατι με ενδιαφερει και εμενα . Πληροφοριες οπως τι ακριβως χρειαζεται για ενα ή δυο pc.
FELIX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 exw bluetoth sto lan mou gia asyrmath syndesh me to pocket pc kai einai yperbolika argo.allh mia lysh einai to asyrmato isdn thl ths panasonic (707) pou exei enswmatwmeno isdn modem sto akoustiko alla 64 mono.oute ayto einai taxytato alla kalyterh lysh apo to bluetoth.oso gia to fritz einai poly palio,yparxoun diafimiseis sto ram edw kai ena xrono
Spitzenklasse Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Ρε παιδιά, μια στιγμή! Με το όνομα Fritz! υπάρχουν αρκετά modems αλλά αυτό που σας είπα είναι εντελώς καινούργιο μοντέλο! Υποστηρίζει και ISDN και DSL και είναι BlueTooth με εμβέλεια 100 σε ελεύθερο χώρο, γι' αυτό και το επέλεξα. Φυσικά και δεν είναι κάτι το εντελώς καινούργιο σαν όνομα! Για το συγκεκριμένο μοντέλο μιλάω. Η ουσία πάντως είναι ότι θα ήταν ιδανική λύση και μάλιστα με 150 ευρώ (!!!) περίπου, τη στιγμή που το αμέσως προηγούμενο μοντέλο και χωρίς την υποστήριξη DSL είναι (στην Ελλάδα) κοντά στα...240! Είναι λίγο περίεργο αλλά ισχύει. Τελικά τι ανάλογο μπορώ να βρω εντός συνόρων, έστω και για τα 64; Δυστυχώς το DSL δεν μου είναι προσιτό -ακόμα.
Spitzenklasse Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Και για του λόγου το αληθές: AVM BlueFRITZ! DSL Set 2.0 ISDN +DSL Bluetooth http://inkpool.de/a_artikel/112/27381045/
magma Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 http://www.ote-shop.gr/business/isdnbraasyrmatografeio.htm mipws ennoeis ayto?
Spitzenklasse Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δεν γράφει ακριβώς ποιας εταιρείας είναι το μοντέλο αλλά πλησιάζει πολύ σε αυτό που ήθελα. Θα ρωτήσω στο τοπικό μας υποκατάστημα ΟΤΕ για λεπτομέρειες. Ακούγεται καλό! Ευχαριστώ για την πληροφορία.
magma Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 nomizw oti einai to fritz , alla koita gia sigouria.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.